Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westbrook razmišlja o natjecanju u zakucavanju

Sjajni igrač Oklahoma City Thundera i jedan od najboljih igrača lige na poziciji razigravača, Russell Westbrook, danas je izjavio kako bi mogao biti jedan od sudionika u natjecanju u zakucavanje, koje se održava svake godine tijekom All-Star vikenda.

Gotovo da nema utakmice u kojoj Westbrook ne pokaže svoju fantastičnu eksplozivnost prilikom zakucavanja, te se logično postavlja pitanje kako bi se on nosio s ostalim igračima tijekom natjecanja u zakucavanju. Sam igrač je potvrdio da razmišlja o tome, ali još ništa nije sigurno.

“Da, razmišljam o tome”, rekao je Westbrook nakon sinoćnje utakmice u kojoj je Oklahoma izgubila od Minnesote 93:99, a Westbrook postigao 30 poena uz 11 skokova, 9 asistencija i 8 izgubljenih lopti. “Volio bih se okušati u tome prije nego bude prekasno. Ali još ne znam hoću li se tako osjećati i kada se približi All-Star vikend.”

Ove sezone All-Star vikend održat će se u Houstonu od 14. do 17. veljače 2013. godine. Još je uvijek prerano da se objave imena koja će nastupati na pojedinim natjecanjima, no sigurno ćemo kako se taj vikend bude približavao sve više čuti o tome. Najatraktivnije je uvijek natjecanje u zakucavanju u kojem već duži niz godina ne sudjeluju najveće zvijezde lige, iako bi svi NBA fanovi to htjeli vidjeti. Westbrook možda ne pripada u “društvo” najvećih zvijezda lige, ali sigurno bi bilo zanimljivo vidjeti kakve atrakcije može izvesti na ovakvom natjecanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE