Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westbrook: Vratit ću se isti kao i prije ozlijede

Nije lako biti navijač Oklahoma City Thundera na početku ove sezone. Od početka sezone ozlijeđenom Kevinu Durantu, u utakmici protiv Los Angeles Clippersa, na samom kraju prošlog mjeseca, ozlijedio se i drugi najbolji igrač u njihovim redovima – Russell Westbrook. Svaka bi se momčad u ligi mučila da joj se ozlijede dva najbolja igrača, a pogotovo OKC koji u mnogo tome ovisi o ovom dinamičnom duetu. Nakon 7 odigranih utakmica, Thunder je na omjeru 2-5, a posljednju su pobjedu ostvarili baš noćas u dvoboju sa Sacramento Kingsima. U napadu su povukli Jeremy Lamb i Reggie Jackson, dok je standardno dobro odigrao i Serge Ibaka.

U nedjeljnom razgovoru s novinarima, Westbrook je objasnio kako je prilikom sudara s Kendrickom Perkinsom odmah znao da nešto nije u redu.

„Promašio sam i pokušao sam odmah uzeti skok, ali sam udario ruku o Perkov lakat. Znao sam kako sam nešto ozlijedio, pomislio da sam dislocirao prst ili nešto takvo. Kad sam dobio loptu u sljedećem napadu nisam mogao normalno voditi loptu. Bio sam ljut kada sam udario rukom, i znao sam da neće biti dobro i odmah sam bio ljut i frustriran. Bio sam spreman za igru i pomoći svojoj momčadi da pobjeđujemo, posebice jer je mnogo igrača već ozlijeđeno. To me frustriralo. Ali sve će biti u redu. Vratit ću se tamo gdje sam bio prije ozlijede“, rekao je playmaker OKC-a.

Nakon uspješnih povrataka od ozljeda koljena, nema sumnje kako će Westbrook već krajem studenog biti spreman za igru i predvoditi igru svoje momčadi dok se ne vrati Durant, koji bi trebao izbivati s terena do kraja kalendarske godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE