Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westbrook zabilježio novi triple-double u pobjedi Oklahome, Harden najbolji u razbijanju Mavericksa

Sinoć smo na rasporedu imali četiri utakmice, a ponovno je fantastičan bio Westbrook koji je upisao 15 triple-double u sezoni. Celticsi su pobijedili kod kuće Memphis, Rocketsi su s tricama uništili Mavse, a Jazzeri su u uzbudljivoj utakmici uspjeli pobijediti Lakerse.

Boston Celtics – Memphis Grizzlies 113:103

Druga pobjeda zaredom Celticsa, šesta u posljednjih sedam utakmica. Avery Bradley postigao je 23 poena, sedam skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Isaiah Thomas je upisao sedam dodavanja. S klupe dobar je bio i Gerald Green koji je ubacio 19 poena i pet skokova. Kod Memphisa najbolji je bio Marc Gasol s 26 poena, devet dodavanja, četiri skoka, tri blokade i dvije ukradene. Zach Randolph je imao 16 poena, deset skokova i dva dodavanja.

Miami Heat – Oklahoma City Thunder 94:106

Oklahoma je došla do četvrte pobjede zaredom i 20 u sezoni. Ponovno je bio impresivan Russell Westbrook koji je upisao novi triple-double. Ovaj put ubacio je 29 poena, 17 skokova, 11 dodavanja. Enes Kanter je imao 19 poena, osam skokova, dva dodavanja. Steven Adams je upisao 15 poena, osam skokova i dvije blokade. Josh Richardson je bio najbolji kod Heata s 22 poena, pet skokova i tri dodavanja. James Johnson je imao 16 poena, pet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene.

Dallas Mavericks – Houston Rockets 107:123

Nova pobjeda Rocketsa, ovaj puta protiv rivala iz Dallasa. James Harden predvodio je svoju momčad s 34 poena, 11 dodavanja i pet skokova. Ryan Anderson je upisao 22 poena, tri skoka. Ponovno su imali fantastičnu tricu, u ovoj utakmici šutirali su 17-32, 53,1%. Kod Mavsa najbolji je bio Harrison Barnes s 21 poenom, tri skoka. Wesley Matthews je upisao 19 poena.

Los Angeles Lakers – Utah Jazz 100:102

Joe Ingles pogodio je tricu za pobjedu 21 sekundu prije kraja. D’Angelo Russell je promašio tricu za pobjedu. Kod Jazzera najbolji je bio Gordon Hayward koji je upisao 31 poen, devet skokova, tri dodavanja. Rudy Gobert je imao 12 poena, 11 skokova i dvije blokade. Kod Lakersa najbolji je bio Julius Randle s 25 poena, 12 skokova, tri dodavanja. Louis Williams je s klupe dodao 22 poena, tri dodavanja i dva skoka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE