Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Westrbooku 6. triple-double zaredom, Thompson zabio 60 u tri četvrtine, Cavaliersi svladali Raptorse

Sinoć je na NBA parketima odigrano 11 utakmica. Westbrook nastavlja pisati povijest, šesti tiple-double zaredom, šesta pobjeda Thundera zaredom. Spursi ne misle stati s pobjedama u gostima, 12 pobjeda zaredom. Solidne predstave Šarića i Bogdanovića u novim porazima njihovih momčadi. I za kraj, nevjerojatni Klay Thompson, 60 poena 29 minuta…

Toronto Raptors – Cleveland Cavaliers 112:116

Nakon tri poraza zaredom Cavaliersi su došli do pobjede i to u gostima protiv Toronto Raptorsa. LeBron James je imao 34 poena, osam skokova, sedam dodavanja i dvije ukradene. Kevin Love je imao 28 poena i 14 skokova. Kod domaćina najbolji je bio DeMar DeRozan s 31 poenom, četiri skoka, pet dodavanja i tri ukradene. Kyle Lowry je imao 24 poena, devet skokova.

Philadelphia 76ers – Denver Nuggets 98:106

Još jedna odlična predstava Darija Šarića u novom porazu 76ersa. Šarić je upisao 17 poena, šut 6-12, osam skokova. Sergio Rodriguez je također bio dobar sa 17 poena, četiri skoka, sedam dodavanja i tri ukradene. Danilo Gallinari je bio najbolji kod gostiju, upisao je 24 poena, četiri skoka, tri dodavanja i dvije ukradene. Will Barton je imao 22 poena, osam skokova, tri dodavanja i dvije ukradene i dvije blokade.

Atlanta Hawks – Oklahoma City Thunder 99:102

Russell Westbrook ne misli stati. Upisao je šesti triple-double zaredom, 32 poena, 13 skokova, 12 dodavanja. Ovo je također Thunderu šesta pobjeda zaredom. Kod Hawksa najbolji je bio Paul Millsap s 24 poena, pet skokova, četiri dodavanja i tri ukradene. Ovo je Hawksima bio sedmi poraz zaredom.

Brooklyn Nets – Washington Wizards 113:118

John Wall je predvodio Wizardse do tek druge gostujuće pobjede u sezoni. Imao je 25 poena, 13 dodavanja i tri ukradene. Markieff Morris je imao 16 poena, pet skokova i četiri ukradene. Kod Netsa, Bojan Bogdanović je odigrao dobru utakmicu. Imao je 18 poena, tri skoka i dva dodavanja. Brook Lopez je bio najefikasniji s 25 poena, šest skokova, pet dodavanja i tri blokade.

Houston Rockets – Boston Celtics 107:106

U napetoj završnici Rocketsi su uspjeli doći do pobjede nad Rocketsima. Ovo im je bila pet pobjeda kod kuće. James Harden je bio opet najbolji s 37 poena, osam skokova, osam dodavanja i tri ukradene. Imao je i deset izgubljenih. Al Horford je imao 21 poen, šest skokova i devet dodavanja kod Celticsa. Isaiah Thomas je upisao 20 poena, dva skoka, tri dodavanja i dvije ukradene.

Chicago Bulls – Portland Trail Blazers 110:112

Neizvjesno je bilo i u Chicagu gdje su Blazersi uspjeli uzeti gostujuću pobjedu. Damian Lillard je bio najbolji kod gostiju i upisao je 30 poena, sedam dodavanja, četiri skoka, dvije ukradene i dvije blokade. C.J. McCollum je imao 24 poena, pet dodavanja. Kod Bullsa Dwyane Wade je imao 34 poena, četiri skoka i četiri dodavanja. Jimmy Butler je upisao 26 poena, sedam skokova i pet dodavanja.

Milwaukee Bucks – San Antonio Spurs 96:97

Spursi su došli do 12. pobjede u isto toliko gostujućih utakmica. Ovaj put su bili bolji od Bucksa. LaMarcus Aldridge je imao 18 poena, devet skokova, pet dodavanja. Kawhi Leonard je upisao 21 poen i sedam skokova. Kod domaćina opet je najbolji bio Giannis Antetokounmpo s 22 poena i 11 skokova. Jabari Parker je imao 23 poena, osam skokova i tri dodavanja.

New Orleans Pelicans – Memphis Grizzlies 108:110

Nakon serije dobrih utakmica Pelicansi su opet krenuli s nizanjem poraza. Treći poraz zaredom, a peti u posljednjih šest utakmica nanijeli su im Grizzliesi nakon dva produžetka. Marc Gasol je upisao triple-double, 28 poena, 11 skokova, 11 dodavanja, dvije ukradene i blokade. Igrač s klupe Troy Daniels je opet bio jako dobar s 29 poena.  Anthony Davis je imao 28 poena, 17 skokova i četiri blokade kod Pelicansa. Langston Galloway je s klupe imao 26 poena.

Dallas Mavericks – Charlotte Hornets 101:109

Hornetsi su upisali novu pobjedu protiv Dallasa. Nicolas Batum s 14 poena, 15 skokova i sedam dodavanja. Kemba Walker je imao 19 poena, tri skoka, četiri dodavanja i dvije ukradene. Harrison Barnes je za domaćine upisao 29 poena, sedam skokova i dva dodavanja.

Golden State Warriors – Indiana Pacers 142:106

Warriorsi su odigrali još jednu fantastičnu utakmicu. Maestralan je bio Klay Thompson koji je za samo 29 minuta ubacio nevjerojatnih 60 poena. Kevin Durant je imao 20 poena, osam skokova i četiri dodavanja. Kod gostiju najbolji je bio Paul George s 21 poenom, deset skokova i tri dodavanja. Jeff Teague je upisao 16 poena, šest dodavanja.

Los Angeles Lakers – Utah Jazz 101:107

Gordon Hayward nastavlja s odličnim partijama. U šestoj pobjedi u zadnjih sedam utakmica, Hayward je ubacio 23 poena, šest skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Odličan je bio i Rudy Gobert s 14 poena, 17 skokova i pet blokada. Domaćine je predvodio Louis Williams s 38 poena, šest skokova i sedam dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE