Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Whiteside: Nije sve u lojalnosti

Jedno od najboljih iznenađenja lige u posljednjih par godina jeste centar Miami Heata Hassan Whiteside koji je svojim odličnim igrama u posljednje dvije godine privukao pažnju mnogih NBA momčadi.

Nakon lutanja pod Razvojnoj ligi i neuspjeloj epizodi u Sacramento Kingsima u studenom 2014. Godine potpisuje za Miami dvogodišnji ugovor za skoro 2 milijuna dolara nakon čega je od potpunog anonimusa postao jedan od boljih centara lige. Ovo ljeto postaje slobodan igrač, a ponude stižu sa svih strana.

Iz Heata su najavili kako će pregovarati za Hassanom oko produženja ugovora koji bi bio mnogo veći nego onaj prvi što je potpisao s momčadi s Floride. Svoju odluku kako kaže Whiteside planira donijeti do početka free agencyja  1. srpnja.

„Smatram da nije sve u lojalnosti, pokušat ću pronaći najbolju opciju za mene, to mi je bitnije. Razgovarao sam s predsjednikom Patom Rileyjem prije dva tjedna i razgovor je bio pozitivan. Vidjet ćemo što će se desiti na kraju“.

Na pitanje da li će ostati vjeran svojoj momčadi koja ga je otkrila Hassan kaže kako je situacija još uvijek neizvjesna. Smatra Heat dosta ozbiljnom opcijom, ali pogledat će što ostale ekipe nude.

„Sve je još uvijek otvoreno“, zaključio je Whiteside za čiji je interes najviše pokazala  momčad koja započinje novu eru predvođenu mladim zvijezdama u usponu.

U protekloj sezoni Hassan je bilježio brojke od 14,2 poena, 11,8 skokova i 3,7 blokada op utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE