Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Whiteside: Nisam kao DeAndre, on samo zakucava alley-oopove

Dan prije utakmice Miami Heata i Los Angeles Clippersa, Hassan Whiteside upitan je od strane novinara što misli o usporedbi njega i prvog centra Clippersa, DeAndrea Jordana. Whitesideu se nije svidjelo pitanje: “Nismo slični. Ja šutiram s poludistance, zakucavam alley-oopove, blokiram, radim puno toga. On samo zakucava. Ima Chrisa Paula kao razigravača”, rekao je Whiteside.

Ono što je sigurno je kako Whiteside ima lošije suigrače nego Jordan, to se vidjelo u pobjedi Clippersa nad Heatom 102-98, a DeAndre je u međusobnom duelu nadigrao Hassana. Upisao je 12 poena uz 19 skokova i 3 blokade, a Whiteside je imao 11 poena, 17 skokova i jednu blokadu. Naravno, nakon utakmice novinari su Jordana upitali je li igrao motiviranije zbog izjava centra Heata: “Ma ne, htjeli smo izaći na teren i uzeti pobjedu. Jako mi se sviđa ovaj grad, tako da je lijepo bilo doći ovdje i pobijediti”, rekao je Jordan koji očito nije htio ulaziti u dodatni rat riječima.

Što se tiče ove sezone generalno, Whiteside u prosjeku bilježi 17.6 poena i 14.7 skokova i 2.4 blokade po utakmici, a Jordan je na 11.7 poena, 12.6 skokova i 1.8 blokada. Clippersi su nakon pobjede popravili svoj omjer na 20 pobjeda i sedam poraza, a loša sezona Heata se nastavlja jer su sada na omjeru 9 pobjeda i 18 poraza.

Na kraju treba napomenuti kako je Whiteside nakon njegovih izjava, “bocnuo” novinare koji su pokušali tražiti veću priču u njegovim riječima: “Prestanite tražiti priču. DeAndre, moj čovjek, je jedan od najboljih centara lige, top 3 je skakač lige i jako je dobar u obrani”, napisao je Whiteside koji je isti tweet malo kasnije obrisao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE