Thursday, December 8, 2022

ZADNJE OBJAVE

Will Barton tražena roba, on želi ostati u Denveru

Za dvadesetpetogodišnjeg i 198 centimetara visokog beka Willa Bartona koji igra u Denver Nuggetsima nekoliko momčadi je pokazalo interes. Najviše ga ,,navodno” žele Washington Wizardsi i New Orleans Pelicansi. Još ljetos su ga također neke momčadi željele i nudile izbor prve runde drafta u zamjenu za njega, ali je Denver to odbio.

- Advertisement -

Will Barton se nada da će ipak ostati u Denveru, iako je postao predmet trade glasina.

Barton je rekao da neće obraćati pažnju na glasine, jer je kako je rekao ,,sretan u Denveru“. Također je izjavio da će naporno raditi i trenirati kao što je i dosad, te tako izboriti sebi veću minutažu, ali i pomoći Nuggetsima u lovu za playoff. Trenutačno su Nuggetsi deseti na Zapadu sa scoreom 12-18, a trenutačno osmi Sacramento ima score 13-17.

Bartonu teče druga godina trogodišnjeg ugovora od 11 milijuna, te će ove sezonu zaraditi 3,5 milijuna dolara. Zbog tako malog ugovora je Barton i poželjan za neke momčadi.

- Advertisement -

,,Oni znaju da ja želim biti ovdje, i to nije tajna“, izjavio je Barton za Denver Post prije nekoliko dana. ,,Želim biti dio ove jezgre, osjećam da rastemo i idemo u pravom smjeru“.

Na 18 utakmica ove sezone (tri startao) Barton bilježi u prosjeku 14,2 poena, 4,7 skokova i 2,5 asistencija za 30,9 minuta koliko igra u prosjeku po utakmici. Za minute će se i dalje boriti s Jamalom Murrayem i Garryjem Harrisom koji se također nadaju minutaži.

Naredni dani ili mjeseci će pokazati hoće li ipak Barton biti zamijenjen u neku drugu momčad ili će ostati u Denveru.

Latest Posts

NE PROPUSTITE