Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Williams: Bio sam jako blizu Dallasu

Ubrzo nakon što se proèula vijest da æe Joe Johnson postati novi igraè Brooklyn Netsa, Deron Williams je potvrdio svoj ostanak u klubu. Dovoðenje Johnsona bi tako mogao biti jedan od najboljih poteza glavnog menadžera Netsa, Billyja Kinga.

“Bio sam zaista blizu odlasku u Dallas”, rekao je Williams. “Joe je prevagnuo stvar. Nisam nikada igrao s igraèem poput njega, on može kreirati svoj šut i ukljuèiti mene u igru, a osim toga je i odlièan obrambeni igraè. Mi zasigurno možemo biti jedan od najboljih bekovskih dvojaca u ligi.”

Williams je pristao potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 98 milijuna dolara s Netsima, te je rekao kako mu je želja bila da se to što prije završi jer nije želio biti tema raznih rasprava. “Bila je ovo teška odluka”, kaže Williams. “Radi se o mom rodnom gradu, o momèadi uz koju sam odrastao. Volio bih igrati za njih, i moja obitelj bi to voljela. Osjeæao sam se kao da sam razoèarao grad jer su me zaista željeli u momèadi. Zaista je bila teška odluka, ali na kraju se svelo na to da sam odabrao mjesto na kojem mislim da imam veæe šanse za dugoroèan uspjeh.”

Prošle sezone Williams je za Netse odigrao 55 utakmica te je ostvario uèinke od 21 poena, 3,3 skoka 8,7 asistencija i 1,2 ukradene lopte po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE