Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Williams i Bogut suspendirani na jednu utakmicu

Centar Golden State Warriors Andrew Bogut i bek Portland Trail Blazersa Mo Williams kažnjeni su s jednom utakmicom zabrane igranja od strane NBA lige. Podsjetimo, njih dvojica su sudjelovali u “tučnjavi” između svojih momčadi na utakmici 23. studenog. Također, Wesley Matthews i LaMarcus Aldridge (Portland) te Draymond Green (Golden State) kažnjeni su s po 20.000 dolara svaki.

Sve je počelo kada je Bogut odgurnuo Joela Freelanda, centra Blazersa, zbog, kako je to centar Warriorsa procijenio, preoštrog kontakta pri pokušaju skoka na jednu loptu. Andrew mu je vratio laktom u bradu na što su suigrači Freelanda (Williams, Aldridge, Matthews) napali Boguta i nastalo je komešanje što je rezultiralo  isključenjem Williamsa i Greena.

Matthews, Aldridge, Bogut i David Lee su dobili tehničke pogreške. Šuteru Portlanda je to ujedno bila i druga tehnička pogreška u utakmici te je i on isključen.

Blazersi su u to vrijeme gubili (71:79), da bi do kraja utakmice sve nadoknadili i pobijedili konačnim rezultatom 113:101.

To nas je inspiriralo”, izjavio je Matthews. “Postali smo bolji od tada, snažniji. Mo i ja smo nastavili navijat iako nas nisu čuli.”

Williams za 25,5 minuta u igri postiže 9,5 poena i 4,9 asistencija dok Bogut za 28,2 minute postiže 7,1 poen ali igra jako bitnu ulogu u obrani s 9,4 skoka i 1,7 blokada po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE