Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi i Celticsi u gostima osigurali drugu rundu, Clippersi izborili sedmu utakmicu

Wizardsi su pobijedili Hawkse u šestoj utakmici koja je odigrana u Atlanti i momčad Washingtona u drugom krugu ide na Celticse. Celticsi su lako pobijedili Bullse u Chicagu, a Clippersi su u zanimljivoj utakmici uspjeli izboriti sedmu utakmicu pobjedom u Salt Lake Cityju.

Atlanta Hawks – Washington Wizards 99:115 (2-4)

Fantastičnu večer je imao John Wall koji je ubacio rekord karijere u doigravanju, 42 poena. Čak 19 poena ubacio je u četvrtoj četvrtini, dok su Hawksi u četvrtoj ubacili samo 17. Wall je imao odličnu podršku u Bradley Bealu koji je ubacio 31 poen. Wizardsi su imali čak 19 poena razlike na poluvremenu. U trećoj četvrtini Hawksi se bude i smanjuju na samo sedam razlike. Paul Millsap je ubacio 31 poen, a Dennis Schroder je imao 26 poena. No, onda je Wall preuzeo sve pod svoju kontrolu i Wizardsi su završili utakmicu serijom 22:9. Bojan Bogdanović je igrao 25 minuta, imao je deset poena i dva skoka.

Chicago Bulls – Boston Celtics 83:105 (2-4)

Celticsi su uspjeli pobijediti Bullse u Chicago i tako su riješili seriju u svoju korist. Sjajnu utakmicu imala je petorka Celticsa, svi su imali dvoznamenkaste brojke, a predvodio ih je Avery Bradley koji je ubacio 23 poena. U svom četvrtom startu zaredom Gerald Green je ubacio 16 poena. Celticsi su već na poluvremenu imali vodstvo od 13 poena razlike, ali onda su u trećoj četvrtini u potpunosti dokrajčili protvnika. Treću četvrtinu Celticsi su pobijedili s dodatnih 16 poena razlika, tako da su u četvrtoj četvrtini glavni igrači mogli odmarati. Celticsi su imali jako dobar šut za tri, pogodili su čak 16 trica, dok su Bullsi ubacili samo četiri.

Utah Jazz – Los Angeles Clippers 93:98 (3-3)

Clippersi su predvođeni Chrisom Paulom uspjeli izboriti sedmu utakmicu. Paul je napokon imao podršku u ovoj utakmici, osim njega još su četiri igrača Clippersa imala dvoznamenkaste brojke. Unatoč velikom broju izgubljenih čak 16, Clippersi su uspjeli zadržati prednost i nisu dopustili da Jazzeri naprave preokret. Starteri Jazza su imali dobru utakmicu, ali je zato klupa podbacila. Joe Johnson nije bio na razini kao u prošlim utakmicama i ubacio je samo devet poena. Domaćini su opet imali jako lošu tricu i za tri su šutirali samo 26,9%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE