Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi i Wolvesi u potrazi za novim trenerom

Wizardsi kao prioritet za mjesto prvog trenera žele Scotta Brooksa, koji bi tako zamijenio prije nekoliko dana otpuštenog Randyja Wittmana. Brooks je otpušten na kraju prošle sezone s mjesta prvog trenera Oklahoma City Thundera.

Wizardsi već nekoliko sezona potiho žele dovesti jednog od najboljih igrača današnjice, Kevina Duranta, koji ovog ljeta postaje free agent, a kojeg je opet trenirao Brooks u Oklahoma City Thunderima. Durant je inače rodom iz Washingtona, pa je i razumljiva želja čelnika Wizardsa da ga privole na potpis.

Brooks je, također, i među kandidatima za posao u Wolvesima. Što se tiče Minnesota Timberwolvesa, oni su dogovorili sastanke s Tomom Thibodeauom i Jeffom Van Gundyjem. Vlasnik Minnesote Glen Taylor će biti dio sastanka koji uključuje i treću stranu, konzultanta Korna Ferryja, koji koordinira potragom. Ferry je imao glavnu ulogu u angažiranju Stana Van Gundyja kao predsjednika košarkaških operacija i trenera Detroit Pistonsa.

Prisustvo Karla-Anthonyja Townsa i obećavajuća plejada mladih igrača (Andrew Wiggins, Zach LaVine, Tyus Jones, Shabazz Muhammad, Gorgui Dieng) plus lottery picka su dobra osnova koja posao prvog trenera Wolvesa čini jednim od najatraktivnijih.

Tko će na kraju postati trener Washingtona i Minnesote ostaje nam pratiti u narednim danima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE