Friday, August 19, 2022

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi otpustili Randyja Wittmana

Washington Wizardsi regularnu sezonu 2015/2016 odigrali su veoma razočaravajuće u odnosu na očekivanja pred sami početak sezone. Završili su na desetom mjestu Istoka s omjerom 41-41.
Bilo je pitanje vremena kada će Wizardsi otpustiti Randyja Wittmana i prema svim izvorima tako je odlučeno još pred sami kraj sezone, čak su igrači očekivali da će Wittman dobiti otkaz.

- Advertisement -

Nekoliko sati nakon posljednje utakmice Washingtona informacija da Randy Wittman više nije trener Wizardsa procurila je u javnost.
Prema bliskim izvorima iz NBA lige Scott Brooks prvi je kandidat za novog trenera momčadi iz prijestolnice Sjedinjenih Država. Na listi su još bivši trener Sunsa Jeff Hornacek, te asistent u 76ersima Mike D’Antoni.
Wittman je proveo pet sezona na klupi Wizardsa. Dva puta ih je vodio u doigravanje gdje su oba puta poraženi u drugoj rundi Istoka. Najbolji omjer ostvario je prošle sezone (46-36) da bi za pet sezona ukupan omjer glasio 179-199.

Zaista loša sezona Čarobnjaka za koje se očekivalo da će napraviti veliki iskorak u playoffu u odnosu na prošlu godinu, ali očito da ih je neiskustvo Wittmana odvelo u suprotnom pravcu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE