Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi otpustili Randyja Wittmana

Washington Wizardsi regularnu sezonu 2015/2016 odigrali su veoma razočaravajuće u odnosu na očekivanja pred sami početak sezone. Završili su na desetom mjestu Istoka s omjerom 41-41.
Bilo je pitanje vremena kada će Wizardsi otpustiti Randyja Wittmana i prema svim izvorima tako je odlučeno još pred sami kraj sezone, čak su igrači očekivali da će Wittman dobiti otkaz.

Nekoliko sati nakon posljednje utakmice Washingtona informacija da Randy Wittman više nije trener Wizardsa procurila je u javnost.
Prema bliskim izvorima iz NBA lige Scott Brooks prvi je kandidat za novog trenera momčadi iz prijestolnice Sjedinjenih Država. Na listi su još bivši trener Sunsa Jeff Hornacek, te asistent u 76ersima Mike D’Antoni.
Wittman je proveo pet sezona na klupi Wizardsa. Dva puta ih je vodio u doigravanje gdje su oba puta poraženi u drugoj rundi Istoka. Najbolji omjer ostvario je prošle sezone (46-36) da bi za pet sezona ukupan omjer glasio 179-199.

Zaista loša sezona Čarobnjaka za koje se očekivalo da će napraviti veliki iskorak u playoffu u odnosu na prošlu godinu, ali očito da ih je neiskustvo Wittmana odvelo u suprotnom pravcu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE