Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi otpustili trenera Saundersa

Iz Washington Wizardsa izišla je vijest o smjeni trenera. Flip Saunders više nije njihov glavni trener zbog loših rezultata na poèetku ove sezone i trenutno su Wizardsi u potrazi za novim glavnim trenerom.

Trenutno su Wizardsi na omjeru od samo 2 pobjede i 15 poraza, što je posljednje mjesto na Istoku, ali i u cijeloj ligi. Saundersu je ovo bila treæa sezona na èelu Wizardsa, a ukopno je s njima ostvario omjer pobjeda i poraza 51-111, dok ukoliko pogledamo njegovu cijelu trenersku karijeru ta se brojka uvelike popravlja te iznosi 638-526, a osim Wizardsa još je trenirao Timberwolvese i Pistonse.

Još uvijek se ne zna tko æe ga naslijediti, a privremeno (možda i trajno) rješenje mogao bi biti dosadašnji pomoæni trener, Randy Wittman. Saunders je druga trenerska žrtva ove sezone, prije njega mjesto glavnog trenera Sacramento Kingsa napustio je Paul Westphal.

Wizardsi imaju mladu i potentnu momèad te sigurno imaju potencijala za više od posljednjeg mjesta lige. Èelnici Washingtona to pak nisu mogli èekati i odluèili su se na ovaj potez. Od novog trenera tražit æe se prije svega stroga disciplina kako bi uveo reda u ovu mladu momèad i iskoristio sav talent kojeg posjeduju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE