Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi planiraju zadržati Bradleyja Beala

Wizardsi ovo ljeto planiraju zadržati Bradleya Beala bez obzira na cijenu, ali ne planiraju zadržati Randy Wittmana kao trenera. Imaju omjer 30-32, a Chicago Bullsi im na osmom mjestu bježe 1.5 pobjedu. J. Michael insider Washingtona Wizardsa u emisiji za NBA radio pričao je o budućnosti Wizardsa te je također spomenuo kako je jako teško da će Wittman ostati i iduće sezone.

Briga za Wizardse nije Bealova produktivnost, on postiže 18 koševa u prosjeku, šutira 38.1% za tri i čini ubojiti duo s Johnom Wallom. Najveća briga za Wizardse je njegovo zdravlje. Zadnje tri sezone stalno obnavlja ozljedu noge, a sad ima i ograničen broj minuta (ulazi s klupe), kako bi pokušali spriječiti ponovno obnavljanje ozljede.

Ali na ljeto, kada 20 momčadi ima mjesto za maksimalni ugovor, netko će morati dati veliku ponudu za Beala i pokušati dovesti ga. Ako prosječan NBA starter zarađuje 12 milijuna, u novom poretku povećanjem salary capa, vrijedi li Beal 15 milijuna ? Više ? Wizardsi su rekli da će izjednačiti svaku ponudu koju dobije Beal i tako pokušati zadržati ovog igrača.

Wittman je možda spasio svoj posao kada su igrali s malom postavom s Paul Pierceom na četvorci i igrali su dobro doigravanje prošle sezone. Ipak on ne preferira ovakav način igre. Wizardsi pokušali pronaći novi način ali nisu bili konstanti. Ozljede su odigrale veliku ulog ali poslije ove sezone teško da će se Wittman vratiti.

Bit će ovo zanimljivo ljeto u Washingtonu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE