Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi pokušavaju sklopiti posao s Brooksom

Washington Wizardsi ove sezone nisu uspjeli ući u doigravanje, a upravo to je koštalo Randyja Wittmana trenerskog posla u američkoj prijestolnici. Završili su kao 10. na Istoku s omjerom 41-41, ali imali su problema s ozljedama stožernih igrača.

Najveći kandidat za preuzimanje trenerske pozicije je Scott Brooks koji je „dobio nogu“ u Oklahoma City Thunderima na kraju prošle sezone nakon što nisu izborili playoff. Ernie Grunfeld, generalni menadžer Wizardsa, se navodno našao s njim u Kaliforniji i pokušao zaključiti posao. Dolazak Brooksa značio bi veće šanse da dovedu Kevina Duranta ovog ljeta kojeg se ionako povezuje s dolaskom u rodni grad. Wizardsi nisu jedini koji bi voljeli potpisati Brooksa, Houston Rocketsi i Sacramento Kingsi bi ga također rado vidjeli na svojoj klupi.

Scott je u karijeri vodio momčad Oklahome 7 sezona u kojima je ostvario jako dobre rezultate. Stvorio je ekipu koja je svake godine kandidirala za prvaka, a u sezoni 2011/2012 igrali su veliko finale s Miami Heatom i izgubili. U tih 7 sezona jednom je bio izabran za trenera godine (2010), a 2 puta (2012, 2014) je bio biran za trenera Zapada na All-Star susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE