Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi potpisali Shelvina Macka

Zbog katastrofalne igre svoje vanjske linije, posebno Shauna Livingstona i problema s ozljedama na poziciji razigravača, Washington Wizardsi su postigli dogovor s razigravačem Shelvinom Mackom.

Mack je u razvojnoj ligi za Maine Red Clawse postizao 21 poen u prosjeku. Wizardsi su Macka birali u drugoj rundi drafta 2011. godine kao 31. izbor sa sveučilišta Butler. Potpisali su ga na negarantirani ugovor.

U sezoni 2011/12 igrao je za Wizardse u 64 utakmice te su ga koristili kao rezervnog razigravača. Mack je u prosjeku igrao 12 minuta i njegova statistika je bila jako loša. Zabijao je 3,6 poena u prosjeku uz 40% šuta, trice je šutirao 28%, a slobodna bacanja 71%. Jako loše je vodio napad Wizardsa i u prosjeku je ostvarivao samo 2 asistencije, 1 izgubljenu loptu i 1 skok. Zbog svega toga navedenoga Wizardsi su ga otpustili početkom ove sezone.

Wizardsi su u subotu otpustili Livingstona, a trenutno su na omjeru 3-22 i imaju niz od sedam izgubljenih utakmica. Također čekaju povratak od ozljede svog glavnog igrača i razigravača John Walla. Uz spomenutog Walla ozlijeđen je i A.J. Price koji je na početku sezone trebao biti startni razigravač i zamjena za Walla kada se oporavi. Trener Wizardsa je u zadnjim utakmicama koristio Jordana Crawforda kao razigravača, no bez obzira na njegovu solidnu statistiku od šest asistencija bilježio je i četiri izgubljene lopte što se najviše odrazilo na rezultat Wizardsa koji su trenutno zadnji u ligi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE