Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi se zbog Walla rješavaju Arenasa

Washington Wizardsi dobili su pravo na prvi izbor ovogodišnjeg drafta na kojemu æe izabrati razigravaèa Johna Walla. Zbog toga se Wizardsi žele riješiti problematiènog Gilberta Arenasa i potpuno okrenuti novu stranicu prije poèetka nove sezone.

Izvori bliski vodstvu Wizardsa iznijeli su informaciju kako vodstvo Washingtona ozbiljno razmatra opcije po kojima bi se riješili svoje dosadašnje glavne zvijezde. Kao što vjerojatno svi znaju, Arenas je zbog unošenja oružja u svlaèionicu kažnjen od NBA lige te je prošle sezone odigrao samo 32 utakmice.

Wizardsi su tijekom sezone krenuli u rekonstrukciju i pomlaðivanje momèadi, riješili su se Carona Butlera i Antawna Jamisona te još preostaje samo Arenas kako bi završili taj proces. Zahvaljujuæi nešto sreæe, dobili su prvi izbor drafta kojega æe sigurno iskoristiti za odliènog Walla koji bi trebao predvoditi nove Wizardse.

Buduæi da je Arenas zbog incidenta s oružjem obilježen kao “loš momak” Wizardsi ga ne žele ni blizu svoje nove zvijezde. Zbog toga æe pokušati mijenjati Arenasa, a ukoliko ne budu uspješni, postoji i opcija kojom bi otkupili njegov ugovor koji traje još èetiri godine i iznosi 80 milijuna dolara, te ga se tako riješili, što je prema nekim izvorima vrlo izgledna opcija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE