Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi spremaju taktiku za Arenasa

Trener Washington Wizardsa, Flip Saunders, vjeruje da æe Gilbert Arenas biti jednako dobar kao i prije ozljede koljena zbog koje je propustio gotovo pune dvije sezone.

Saunders je spreman i na to da se neæe uvijek slagati sa Arenasom. “On izražava svoje mišljenje. Neæemo se uvijek slagati. To je dio procesa kroz koji treba proæi. Ali na kraju, jedna stvar treba biti jasna. Kada ja kažem da æemo igrati na odreðeni naèin, onda æe tako i biti,” rekao je Saunders za Associated Press, “sviðalo vam se to, ili ne. On poèinje razumijevati te stvari.”

Prošlu sezonu Wizardsi su završili omjerom 19-63, ali Saunders vjeruje da mogu biti u utrci za naslov. “Nema razloga da ne budemo u moguænosti natjecati se sa elitnim momèadima Istoène konferencije, ili lige,” kaže Saunders.

Saunders je veæ ostavio svoj peèat na momèadi kada je zamijenio sistem igre bivšeg trenera Eddiea Jordana sa sistemom koji više odgovara Arenasovom stilu igre.

“On (Arenas) je u potpuno drugaèijoj situaciji. Imati æe loptu u rukama 80% vremena. Donositi æe odluke,” dodao je trener. “Ima odliènu priliku da ostvari veliki napredak.”

Gilbert Arenas svojom je igrom potvrdio status elitnog igraèa NBA lige. U sezoni 2006-2007., prije ozlijede, imao je prosjeke od 28 poena, 5 skokova i 6 asista po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE