Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wizardsi spremni na velike promjene

Vodstvo Washington Wizardsa spremno je napraviti velike promjene u igraèkom kadru ekipe iz glavnog grada SAD-a. Prema njima svi igraèi osim Johna Walla  materijal su za trade s bilo kojom ekipom.

Posebno su naglasili da tko god bude išao u razmjenu s Wizardsima mora uzeti i Andraya Blatchea. Generalni menadžer Wizardsa ovim potezom pokazao je veliku želju da se riješi igraèa koji nakon ove sezone ima još tri godine ugovora koji mu donosi prosjeèno 8 milijuna dolara.

Ovogodišnje vrijeme razmjene puno je situacija u kojima ekipe žele razmijeniti dobre igraèe samo ako se riješe i nekog lošeg s velikim ugovorom. Takvu situaciju vidimo kod Magica, gdje je uvjet za razmjenu Howarda preuzimanje  ugovora Turkoglua, Bucksi su spremni na razmjenu Boguta ako s njim ide i Jackson. Isti je sluèaj i s Wizardsima.

Ako GM Wizardsa uspije pronaæi “žrtvu” koja æe preuzeti Blatchea i McGeeja vjerojatno æe dobiti nagradu za GM-a godine. Takvu razmjenu ipak je teško oèekivati, jer æe Wizardsi teško pronaæi nekoga tko želi ova dva veoma problematièna košarkaša.

Latest Posts

NE PROPUSTITE