Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wojnarowski: Spursi imaju male šanse za potpisivanje Paula

Najelitnije loptanje pod obručima nam se bliži kraju. Ostalo je samo ono što čekamo još od sedme utakmice prošlogodišnjeg finala, a to je odgovor Golden State Warriorsa na povijesni pothvat Cleveland Cavaliersa.

No, iako nitko nije očekivao od Los Angeles Clippersa da preuzmu ulogu Dubsa na Zapadu, svejedno je ovo bila sezona koju će htjeti što prije zaboraviti. Imali su velikih problema s ozljedama najvažnijih igrača, a Chris Paul je bio jedan od njih.

Kako se bliži ljeto, tako se i glasine oko novih sredina pojedinih igrača pojačavaju. Upravo je takva glasina o zainteresiranosti San Antonio Spursa za Paulom „zapalila“ internet prije nekoliko dana, a navijačima Spursa vratila entuzijazam nakon „metle“ od Warriorsa. No, ugledni novinar Yahoo! Sportsa, Adrian Wojnarowski, ne slaže se s tim.

Ne vjerujem. Ne znam od kuda je ovo došlo, a proveo sam dosta vremena sa Spursima ovo proljeće. Trebali bi rastrgati cijelu platnu listu. To je nešto što Spursi ne bi napravili niti hoće. Da bi uopće imali šanse za njega, trebali bi stvarno opustošiti svoj roster. A to napraviti za 30-godišnjeg playmakera, koji ima još par dobrih godina ispred sebe, nema smisla – mislim da je veći pritisak na Clippersima da ga potpišu nego na Spursima da okrenu svoju cijelu franšizu prema njemu“, izjavio je Woja.

Također, nadodao je kako mu Clippersi mogu ponuditi veći novac te kako je Los Angeles, kao veliko tržište, puno primamljivija opcija za igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE