Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wolvesi i Celticsi zainteresirani za Butlera

Kako javljaju za ESPN.com novinari Chad Ford i Marc Stein, NBA momčad iz Minnesote zainteresirana je da dovede u svoje redove zvijezdu Chicago Bullsa Jimmyja Butlera. Navodi se da su spremni da u zamjenu ponude i 5. pick na ovogodišnjem draftu. Za njegovo dovođenje posebno je zainteresiran od nedavno novi trener Wolvesa Tom Thibodeau koji ga je četiri godine trenirao u Chicagu. Nije zasad poznato što bi pored petog picka Wolvesi ponudili, no zna se da imaju nekoliko mladih igrača koji bi mogli poslužiti kao dio ponude, prije svega Shabazz Muhammad, Gorgui Dieng, Zach LaVine, Adreian Payne i Tyus Jones. Čini se da su nedodirljivi Karl-Anthony Towns i Andrew Wiggins.

Ono što je važno spomenuti je da iz Chicaga nije stigao odgovor da su spremni zamijeniti Butlera, no spremni su poslušati ponude. Jimmy je prošlog ljeta potpisao novi višegodišnji ugovor na pet godina vrijedan ukupno 90 milijuna dolara.

Pored Minnesote za usluge Jimmyja Butlera je zainteresiran i Boston. Već odavno je poznato da GM Danny Ainge radi na dovođenju velike zvijezde u Boston. Prošlog ljeta je bezuspješno pokušao dovesti iz Sacramenta DeMarcusa Cousinsa. Već nekoliko dana kruže priče da je u ponudu za neku zvijezdu Danny spreman ponuditi i 3. pick na ovogodišnjem draftu na kojem će pored ovog picka Boston imati još sedam. Sada je postalo javno da su taj treći pick ponudili u zamjenu za Jimmyja Butlera, no ne zna koga su od igrača ponudili.

Chicago je ipak pokazao veliko interesiranje za playmakera s Providencea Krisa Dunna koji bi na ovogodišnjem draftu trebao biti izabran između trećeg i šestog mjesta.

Latest Posts

NE PROPUSTITE