Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wolvesi uvjerljivi protiv oslabljenih Lakersa

Drugu ovogodišnju utakmicu na europskom tlu odigrale su ekipe Los Angeles Lakersa i Minnesota Timberwolvesa. Pobjedu su odnijeli igraèi Minnesote ispred 23 tisuæe gledatelja u londonskoj O2 Areni. Za dvostruke uzastopne NBA prvake nije igrao Andrew Bynum koji æe zbog ozljede propustiti i poèetni dio regularnog dijela sezone.

Kao što je bilo i najavljeno, Kobe Bryant nije igrao mnogo, no u svakoj sljedeæoj utakmici i njegova æe minutaža rasti. Zapoèeo je utakmicu u prvoj petorci i nakon 6 minuta izišao iz igre bez postignutog koša te se više nije vraæao u igru.

“Osjeæao sam odgovornost da izaðem na teren i odigram barem malo” komentirao je Bryant, koji je drugo poluvrijeme proveo na klupi s ledom na koljenima.

Prvu èetvrtinu ekipe su završile izjednaèeno, rezultatom 27-27. Drugu èetvrtinu momèadi su se izmjenjivale u vodstvu a na veliki odmor Lakersi su otišli s prednošæu od jednog poena razlike.

Drugu polovicu utakmice bolje i agresivnije otvaraju Wolvesi, posebice Michael Beasley te ostvaruju dvoznamenkastu prednost nakon pet minuta. Beasleyevu dominaciju nastavio je Martell Webster i održavao Wolvese u vodstvu od 10 i više poena razlike. Tri minute prije kraja Lakersi su se našli u zaostatku od 20 poena razlike. Na kraju utakmice semafor je pokazivao 111-92 za mlade Wolvese koji su pokazali da imaju potencijala za ostvariti bolji rezultat nego prošle sezone.

Najbolji na utakmici bili su veæ spomenuti Webster i Beasley sa 24, odnosno 21 poenom. Svestranu utakmicu odigrao je zlatni sa nedavno završenog Svjetskog prvenstva, Kevin Love èija je statistika iznosila 11 poena, 8 skokova i 6 asistencija. Kod Lakersa bolji od ostalih bio je Lamar Odom sa 17 poena i 6 skokova.

To je bila jedina današnja utakmica, a sutra je na rasporedu 8 utakmica koje se igraju izmeðu NBA ekipa na amerièkom tlu.

NBA predsezona
Los Angeles Lakers – Minnesota Timberwolves 92-111

Latest Posts

NE PROPUSTITE