Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Woodson blizu ostanka na klupi Knicksa

New York Knicksi i Mike Woodson su pri kraju dogovora o produženju ugovora te bi Woodson mogao postati stalni trener Knicksa u sljedeæih nekoliko dana. Dogovor bi mogao biti potvrðen krajem ovog tjedna.

“Èeka se samo službeni potpis i rješenje papirologije. Posao je njegov i samo je pitanje vremena kada æe sve postati formalno”, rekao je izvor blizak situaciji za ESPN New York.

Knicksi su Woodsonu ponudili ugovor na nekoliko sezona (nije još poznato koliko toèno). Woodson je preuzeo klupu Knicksa 14. travnja kada je Mike D’Antoni napustio klub. Do kraja sezone pod vodstvom Woodsona Knicksi su napravili omjer 18-6 i završili kao sedmi na Istoku, ali su ispali od Miamija u prvoj rundi doigravanja.

Woodson je dobio potporu veæine igraèa, ukljuèujuæi Carmela Anthonyja i Amarea Stoudemirea. “Nadam se da æe ostati”, izjavio je Melo. “Sad ne treba ništa mijenjati. Vjerujem da æe Woodson napraviti dobar posao sljedeæe sezone.”

Kada je D’Antoni napustio klub kao moguæe zamjene spominjali su se Phil Jackson i John Calipari, ali bila je mala vjerojatnost da æe Jackson izaæi iz mirovine, jedan izvor je èak potvrdio kako Knicksi nisu uspjeli doprijeti do Jacksona, dok Calipari nije želio napustiti sveuèilište Kentucky.

Latest Posts

NE PROPUSTITE