Saturday, December 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Woodson najavio novi ugovor Jeremyju Linu

Privremeni trener košarkaša New Yorka Mike Woodson, koji bi iduæeg tjedna trebao potpisati trajni ugovor, najavio je kako uskoro oèekuje potpisivanje novog ugovora s Jeremyjem Linom.

Nakon ispadanja u prvom krugu doigravanja Istoène konferencije od Miamija (4-1), Knicksi su odmah krenuli u “spremanje” momèadi za iduæu sezonu. Prvo je dogovoren trajni ostanak na klupi trenera Mike Woodsona koji je u kratkom vremenu zaradio snažnu podršku najveæih zvijezda momèadi Carmela Anthonyja i Amar’ea Stoudemirea, a sada je na redu igraè koji je oznaèen kao najveæe otkriæe sezone. Jeremy Lin je ovog ljeta u statusu uvjetno slobodnog igraèa: smije na tržištu primati ponude drugih klubova, ali ukoliko najbolju izjednaèi njegov sadašnji klub, on ostaje.

“Da li æe Lin ostati s nama i dogodine? Apsolutno. On je važan dio našeg kluba”, izjavio je Woodson koji nije želio potvrditi da æe Lina èekati zagarantirano mjesto u poèetnoj petorci.

“Vrijeme æe pokazati”, kratak je po tom pitanju bio trener momèadi iz Madison Square Gardena.

Sliènog je raspoloženja i sam igraè koji se polako oporavlja od nedavne operacije koljena.

“Mislim da bi bilo odlièno kada bih se mogao vratiti u momèad, ali uvijek se mogu dogoditi neke lude kombinacije”, smatra Lin.

Latest Posts

NE PROPUSTITE