Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Woodson: Nedostaje nam Rasheedova priča na parketu

Rasheeda Wallacea možemo svrstati među legende NBA lige. Najpoznatiji je po brojnim tehničkim pogreškama koje je zaradio prije svega jer nije znao kada prestati pričati. Taj dio njegove igre ima i drugu, korisnu, stranu, koja nedostaje Knicksima kada njega nema na parketu.

Wallace je prije dva tjedna ozlijedio stopalo i od tada ne igra. Knicksi su u to vrijeme upisali 4 pobjede i 5 poraza, ali još uvijek su s omjerom 21-10 pri vrhu (drugo mjesto) Istočne konferencije. Nedostaje im i Raymond Felton koji nije igrao protekle tri utakmice, i to je veći nedostatak za Knickse, ali trener Mike Woodson poručio je kako je izostanak Wallacea također velik gubitak.

“Jako nam nedostaje Wallace”, priznao je Woodson. “Doveli smo ga u New York jer cijelo vrijeme priča na terenu. To je zarazno, te i njegovi suigrači imaju bolju komunikaciju na parketu kada je on prisutan.”

Osim svojim neprekidnim pričanjem, Wallace je svoju ulogu izvršavao uz iznenađujuće dobre igre na parketu te je u 20 utakmica koliko je igrao ove sezone prosječno bilježio 7,2 poena i 4,4 skoka po susretu.

Možemo dodati i kako još nije poznato kada će se on vratiti na parket, ali nema izvještaja o ozbiljnijoj ozljedi tako da ne bi trebao još dugo izbivati s parketa. Uz njega, van parketa je i Iman Shumpert, koji još nije igrao ove sezone, ali sve je bliži povratku u igru. U posljednjim danima započeo je trenirati s momčadi, doduše još uvijek odrađuje samo vježbe bez kontakta, ali za tjedan ili dva bismo ga mogli vidjeti u sastavu ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE