Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

World Peace se isprièao Hardenu zbog sramotnog udarca

Krilo Los Angeles Lakersa Metta World Peace isprièao se nakon što je laktom udario igraèa Oklahome Jamesa Hardena tijekom druge èetvrtine njihove noæašnje utakmice. World Peace je morao napustiti utakmicu radi namjernog udarca i oèekuje se daljnja suspenzija, a odluka æe se donijeti za nekoliko dana. Hardenu je potvrðen blaži potres mozga.

“Tijekom tog napada zakucao sam preko Kevina Duranta i Sergea Ibake i postao sam vrlo emotivan i sretan”, rekao je World Peace u svlaèionici nakon utakmice. “Bilo je nesretno za Jamesa da je bio udaren nenamjernim laktom. Nadam se da je sve dobro s njime. Oklahoma City Thunderi igraju za naslov ove sezone i zato se stvarno nadam da je u redu. Isprièavam se Thunderima i Jamesu Hardenu. Bila je to stvarno dobra utakmica.”

“Nadam se da je James Harden dobro. Sjeæam se kad sam ja pretrpio isti takav udarac od Marca Gasola.  Pljuvao sam krv i imao glavobolju tijekom utakmice. Pogledao sam ponovo reprizu napada. Slavlje nakon moga zakucavanja je stvarno bilo previše. Nisam uopæe vidio Jamesa”,napisao je World Peace na svom Twitter profilu.

“To nije košarka”, izjavio je Kevin Durant tijekom poluvremena. “James je dobio težak udarac od World Peacea. Stvarno ne mogu puno govoriti o tome. Bilo je teško to gledati. Vjerujem da je James dobro u svlaèionici.”

Pitanje je samo koliko æe utakmica World Peace biti suspendiran. Ovo nije prvi puta da je Artest napravio nekakvu glupost. Godine 2004. Artest je morao propustiti 86 utakmica radi velika tuènjave izmeðu igraèa Indiane i Detroita, u kojoj se Artest fizièki obraèunao i s navijaèima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE