Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Wright uhiæen zbog vožnje pod utjecajem alkohola

Dan nakon što je uhiæen zbog vožnje u pijanom stanju, Antonine Wright, igraè Sacramento Kingsa, isprièao se zbog incidenta. Wright je prekršaj napravio u èetvrtak naveèer, dok je službena dojava iz kluba stigla u petak. U dojavi je izmeðu ostalog i izjava Wrightovog odvjetnika Billa Portanove, koji kaže da njegov klijent u potpunosti suraðuje sa policijom nakon dogaðaja.

½Žao mi je što sam se doveo u ovakvu situaciju½-izjava je Wrighta. ½Iskreno se isprièavam suigraèima i trenerima, organizaciji kluba, zajednici grada Sacramento, navijaèima i obitelji.½

Geoff Petrie, predsjednik košarkaških djelovanja Sacramento Kingsa i desna ruka vlasnika kluba još se nije izjasnio dali æe se Wright morati suoèiti sa suspenzijom pa æe vjerovatno vodstvo kluba prièekati da se okonèa proces protiv igraèa te nakon toga donijeti odluku.

½Neizmjerno smo razoèarani zbog situacije u koju je Antoine doveo sebe i organizaciju.½-rekao je Petrie. ½Bilo je puno moguænosti za edukaciju naših igraèa u odnosu na ovakve tipove opasnog ponašanja. No ipak, mi æemo poštovati njegova prava u trenutnom procesu.½

Nisko krilo Kingsa igrao je u 2 utakmice ove sezone do sada, ali nije postigao niti jedan koš u prosjeènih 1.4 minuta.

Inaèe, organizacija Sacramento Kingsa ne suoèava se prvi puta sa ovakvim ili sliènim problemom. Prije manje od mjesec dana George Maloof Jr., brat dvojice vlasnika kluba Joea i Gavina Maloofa proveo je noæ u zatvoru nakon što je uhiæen blizu njegove kuæe u Las Vegasu pod sumnjom za vožnju u pijanom stanju. Osim toga, dogaðaj slièan ovome koji se dogodio u èetvrtak, skoro je kopija sluèaja Andresa Nocionija iz prošle godine kada je on, kao igraè Kingsa, takoðer uhiæen pod istom optužbom kao Wright. Vrijedi spomenuti i suspenziju koju je zbog prebrze vožnje dobio Tyreke Evans, prošlogodišnji Rookie godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE