Xclaim humanitarna akcija “Mali dom”

Na službeni mail naše redakcije stigla je poruka od poznate hrvatske marketinške stranice Xclaim koji je poduprla humantiranu akciju “Mali dom”. Poruku vam u potpunosti prenosimo:


Poštovani,

Crveni križ svake godine u predbožiæno vrijeme sudjeluje u organizaciji humanitarne akcije. Ove godine organizira se humanitarna akcija za “Mali dom”. “Mali dom” je rehabilitacijski centar za djecu koja uz ošteæenje vida imaju i dodatne poteškoæe u razvoju. S obzirom da je to jedini takav centar u Hrvatskoj, djeca iz drugih krajeva Hrvatske nažalost nemaju prilike doæi u Zagreb na rehabilitaciju. Upravo zato “Mali dom” želi osnovati Edukacijski centar za roditelje djece s ošteæenjem vida i drugim višestrukim ošteæenjima koji bi omoguæio roditeljima koji nisu iz Zagreba smještaj u kojem bi mogli boraviti 7-10 dana, koliko traje individualna edukacija.

Kako bi prikupili za to potrebna sredstva organizirat æe se humanitarna akcija “Pomozimo osnivanje Edukacijskog centra za djecu s ošteæenjem vida i drugim višestrukim ošteæenjima” u kojoj æe svi graðani koji žele pomoæi moæi donirati 6 kn slanjem sms poruke ili pozivom na broj.

U nadi za što veæim pozitivnim odazivom lijepo Vas pozdravljam,

Mali dom za velike snove

Ivan Russo