Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Xclaim humanitarna akcija “Mali dom”

Na službeni mail naše redakcije stigla je poruka od poznate hrvatske marketinške stranice Xclaim koji je poduprla humantiranu akciju “Mali dom”. Poruku vam u potpunosti prenosimo:


Poštovani,

Crveni križ svake godine u predbožiæno vrijeme sudjeluje u organizaciji humanitarne akcije. Ove godine organizira se humanitarna akcija za “Mali dom”. “Mali dom” je rehabilitacijski centar za djecu koja uz ošteæenje vida imaju i dodatne poteškoæe u razvoju. S obzirom da je to jedini takav centar u Hrvatskoj, djeca iz drugih krajeva Hrvatske nažalost nemaju prilike doæi u Zagreb na rehabilitaciju. Upravo zato “Mali dom” želi osnovati Edukacijski centar za roditelje djece s ošteæenjem vida i drugim višestrukim ošteæenjima koji bi omoguæio roditeljima koji nisu iz Zagreba smještaj u kojem bi mogli boraviti 7-10 dana, koliko traje individualna edukacija.

Kako bi prikupili za to potrebna sredstva organizirat æe se humanitarna akcija “Pomozimo osnivanje Edukacijskog centra za djecu s ošteæenjem vida i drugim višestrukim ošteæenjima” u kojoj æe svi graðani koji žele pomoæi moæi donirati 6 kn slanjem sms poruke ili pozivom na broj.

U nadi za što veæim pozitivnim odazivom lijepo Vas pozdravljam,

Mali dom za velike snove

Ivan Russo

Latest Posts

NE PROPUSTITE