Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Yao spreman za igru, doktori još nesigurni

Rocketsov Yao Ming poruèuje da “èeka zeleno svijetlo” ne bi li se vratio na parket po prvi puta od 11. studenog, kada je ozlijedio lijevo koljeno u ogledu sa Washington Wizardsima.

Yao je dao izjavu za Houston Chronicle da se osjeæa spremnim za igru, meðutim èeka doktorski tim da napokon odobri njegov povratak. Doktori žele od Minga da ostane još neko vrijeme izvan terena, ne bi li ojaèao koljeno, i bio u potpunosti spreman za povratak.

Yao dodaje da ne želi prisiljavati doktore i trenera ni na kakvu odluku. I doktori i trener odnose se prema njemu najbolje što mogu i zna da æe pronaæi najbolji naèin za njegov povratak na parket. Trener Houston Rocketsa, Rick Adelman izjavio je kako nije informiran kada æe se Yao vratiti treninzima.

U meðuvremenu, Aaron Brooks, koji je izvan terena od 6. studenog, isto sa ozljedom koljena, u ponedjeljak je odradio trening sa lakšim intenzitetom, ali neæe igrati u današnjoj utakmici sa Sacramento Kingsima. Rocketsi su uspjeli upisati pobjede u èetiri od zadnjih šest utakmica unatoè izostanku dvaju kljuènih igraèa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE