Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Za poraz Orlanda kriv opsjednuti hotel?!

“Posljednji put kad sam bio unutra umro sam od straha” izjavio je je Brandon Bass, krilni košarkaš Orlando Magica, nakon što je ponovno noæio u Hotelu Skirvin Hilton, u Oklahoma Cityju.

U èetvrtak je floridski sastav izgubio kod Oklahoma City Thundera 125-124 nakon što su Dwight Howard i ostale zvijezde sastava Stana van Gundyja prenoæili u zloglasnom hotelu, koji je postao popularan zbog navodne opsjednutosti duhovima.

U njemu, inaèe najeksluzivnijem u gradu, redovito borave sve NBA momèadi od sezone 2007/2008, kada se u Oklahoma City preselio klub koji je dotad igrao u Seattlelu i zvao se Supersonics.

O èudnim i neobjašnjivim pojavama u hotelu prvi su prošle sezone progovorili košarkaši New York Knicksa, uvjereni da je mjesto ureknuto.

Legenda kaže da je prije mnogo desetljeæa William Skirvin, vlasnik hotela, imao izvanbraènu vezu jednom sobaricom, koja je rezultirala trudnoæom. Navodno je potom zakljuèao jadnu ženu u sobu na najgornjem katu, te se nakon nekog vremena oèajnica bacila kroz prozor s bebom u naruèju.

Prièe o duhovima nisu dirnule Rodneyja Powella, klupskoga tehnièkog direktora, koji je rezervirao sobe.

“Teško da možete pogriješiti ako u hotelu odsjedne i ostalih 28 NBA momèadi” rekao je Orlando Sentinelu Powell, dok je trener Stan van Gundy nakon poraza dodao:

“Neæu popiti tu prièu. Ono što nas je opsjelo u èetvertak naveèer bio je Kevin Durant. Nismo stradali zbog opsjednutog hotela, veæ zbog dvorane.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE