Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zach Randolph se nada Gasolovom ostanku

Marcu Gasolu sljedeće ljeto ističe ugovor s Memphisom, te će postati zaštićeni slobodan igrač. Neke ekipe već pokazuju zanimanje za njega, a najviše su „zagrizli“ New York Knicks i San Antonio Spurs.

Njegov suigrač Zach Randolph se nada da mu ovo nije posljednja sezona s njim:

„Uvijek sam mu govorio, ti si najbolji centar u ligi. Dwight Howard nije bolji od tebe, on ima samo više blokada od tebe. Važno je pobjeđivati, i nama je Marc jako važan. Znam da većina ekipa čeka da ga potpišu, ali ja se nadam da ostaje u Memphisu. On je dugo vremena proveo s nama, i shvaćam da netko želi proširiti svoje mogućnosti. Pomalo se brinem o tome, ali opet, to je sve posao, i ja to razumijem.“

Marc Gasolu je ovo već sedma sezona u Memphisu. Među najvećim dostignućima treba spomenuti nagradu obrambenog igrača godine 2013. U Memphisu se nadaju da će Gasol produžiti ugovor.

Na kraju sezone s Memphisom može potpisati maksimalan ugovor na pet godina, dok s ostalim ekipama može potpisati na četiri godine. Po tom pitanju se izrazio i sami Marc:

„Na kraju sezone ćemo sjesti za stol i dogovoriti se. Ja sam otvoren za njihove dogovore, a i oni su uvijek bili otvoreni prema meni, što ja jako cijenim. Na kraju sezone će sve biti dogovoreno, i ne vidim razloga zašto sada o tome pričati. Mislim da to ne bi trebala biti smetnja za moje suigrače jer oni to ne zaslužuju. Radi se o meni, i ako mene ne muči, ne bi trebalo mučiti ni ostale. Ako nije velika stvar za mene, ne bi trebala biti ni za ostale.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE