Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zach Randolph se želi umiroviti kao član Grizzliesa

Narednoga ljeta Zach Randolph može postati slobodan igrač i testirati tržište, ali on je jasno dao do znanja kako planira i želi ostati u Memphisu.

“Volim biti ovdje i volio bih se umiroviti kao član ovog kluba. Ako je potrebna određena žrtva napravit ću ju kako bih ostao, jer znam kako još uvijek mogu kvalitetno igrati i pomoći ekipi. Zaradio sam sav novac ovog svijeta, jedino što sada želim je osvajanje naslova. Kupio sam novu kuću u Memphisu, kćer mi pohađa školu u mjestu, jednostavno ovo je moj dom”, izjavio je popularni Z-Bo.

Pitanje je kako će uprava Memphisa reagirati na ovu izjavu pošto se stvara dojam kako se Eda Davisa sprema da bude zamjena za Randolpha. S druge strane igra Grizzliesa uvelike ovisi o njegovim nastupima, a i pitanje kakva bi bila reakcija navijača na odlazak njihovog ljubimca i to nakon što su se nevoljko morali oprostiti i od Rudyja Gaya.

Tijekom dvanaestogodišnje NBA karijere uz Memphis, Zach je nastupao u Portlandu, Clippersima i u dva navrata Knicksima, ali očigledno se najbolje osjeća i ima najbolje rezultate u klubu u kojem trenutno nastupa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE