Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zach Randolph suspendiran za sedmu utakmicu

Memphis Grizzliesi doživjeli su težak udarac za svoje ambicije i nadu u prolaz protiv Oklahome City Thundera. Jedan od najbitnijih kotačića i vodeći strijelac momčadi u dosadašnjem dijelu doigravanja, krilni centar Zach Randolph, suspendiran je za sedmu, odlučujuću utakmicu u dosad vrlo izjednačenoj seriji.

Randolph je suspendiran zbog udaranja Stevena Adamsa u posljednjoj četvrtini šeste utakmice u kojoj su Thunderi lakoćom svladali šuterski neraspoloženu momčad Memphisa sa 104:84. Odluka je prilično kontroverzna i vjerojatno će se o njoj pričati još neko vrijeme, no to ne mijenja činjenicu da je Randolph bespotrebno izgubio živce u jednoj izgubljenoj utakmici zbog koje će propustiti trenutno najbitniju utakmicu sezone.

Za očekivati je da će Ed Davis i Kosta Koufos provesti više vremena na terenu u nadi da će uspjeti nadoknaditi hendikep Randolphovog izostanka. Ali uz njih i ostatak momčadi mora pružiti puno bolje partije od onih neki dan, a trener Dave Joerger svjestan je toga: “To je to, cijela sezona se svodi na ovu utakmicu. Naravno, kako bi imali ikakve šanse za pobjedu, moramo odigrati puno bolje nego sinoć.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE