Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zadnje promjene prijelaznog roka!

Prijelazni rok u ligi NBA završava u 21.00h po našem vremenu, odnosno od ovog trenutka èelnici NBA lige imaju nešto više od pet sati vremena za zadnje promjene u svojim momèadima.

Ljubitelji NBA lige æe moæi unutar ovog sadržaja najbrže i najkvalitetnije pratiti sve špekulacije, odnosno veæ dogovorene razmjene vezane uz današnji prijelazni rok.

Inaèe, spomenuti moramo kako su neke razmjene veæ jutros postignute. U prvom redu moramo spomenuti odlazak Barona Davisa u Cavalierse, odnosno Moa Williamsa u Clipperse.

Isto tako dogovor je postignut i na relaciji Washington-Atlanta. Mike Bibby je postao novi èlan Wizardsa, dok æe dres Hawksa obuæi Kirk Hinrich.

Još juèer smo objavili kako je Deron Williams postao novi organizator u New Jerseyju , odnosno dan prije smo konèano završili sapunicu oko Carmela Anthonyja.

Isto tako dovršena je i prièa izmeðu Thorntona i Landryja. Juèerašnje špekulacije su danas potvrdili svi glavni amerièki mediji, i tako je Marcus Thornton postao novi èlan Kingsa, odnosno Carl Landry novi èlan Hornetsa.  

Za kraj dodajmo kako su Chicago Bullsi poslali Jamesa Johnsona u Raptorse, dok je centar Kosta Koufos postao novi èlan Denver Nuggetsa, èime je Minnesota osigurala pick u drugom krugu NBA drafta 2015. godine.


Celticsi su se takoðer oprostili od Semiha Erdena i Lukea Harangodyja koje su poslali u Cleveland za izbor druge runde drafta. Takoðer iz tradea s Oklahomom stiže im i izbor prve runde za draft slijedeæe godine. Inaæe taj izbor orginalno pripada Clippersima.

21.23hGerald Wallace odlazi u Portland, a drugim smjerom Joel Przybilla. Uz to Bobcatsi su dobili i izbor u drugoj rundi na ovogodišnjem NBA draftu.

21.10h – Yahoo! Sports piše kako je Oklahoma City u svoje redove dovela centra Charlottea, Nazra Mohammeda, a suprotnim smjerom poslala D.J. Whitea i Moa Petersona.

21.05h – Iako je najavljivano da æe O.J. Mayo ostati u Memphisu izgleda da je ipak došlo do tradea. Naime spominje se kako æe Mayo krenuti putem Indiane u zamjenu za atraktivnog Josha McRobertsa i izbor prve runde nadolazeæeg drafta.

21.02h – Prema izvorima ESPN-a slovenski organizator igre Goran Dragiæ postao je novi èlan Rocketsa koji su za Arrona Brooksa dobili i izbor prve runde drafta od Sunsa.

21.00h – Kraj prijelaznog roka.

20.56h – Èelnici Houstona su konèano postigli dogovor vezan uz Shanea Battiera koji odlazi u Memphis, dok æe suprotnim smjerom 2. izbor NBA drafta 2009. godine Hasheem Thabeet. Houston æe uz Thabeeta dobiti i pravo na izbor prve runde drafta ovog ljeta.

20.55h – Celticsi prihvatili ponudu u kojoj šalju centra Kendricka Perkinsa i razigravaèa Natea Robinsona u Oklahomu, a zauzvrat dolazi Jeff Green i Nenad Krstiæ.

20.50h – Celticsi jako blizu razmijeni koja ukljuèuje Natea Robinsona. Detalji još nisu poznati.

20.45h – Cleveland Cavaliersi i Golden State Warriorsi razmatraju moguænost tradea u kojem bi se Antawn Jamison trebao vratiti u klub u kojem je zapoèeo svoju NBA karijeru. Ukoliko do toga doðe u drugom smjeru krenuti æe Troy Murphy i Andris Biedrins.

20.35h – Novi igraè Golden Statea, Troy Murphy mogao bi opet promijeniti klub. Iz Oaklanda javljaju moguænost tradea za izbore na nadolazeæem draftu. Trenutno nema puno ponuda za (po)najboljeg igraèa Pistonsa, Richarda Hamiltona. Glavni razlog toga je taj što se ostale ekipe u ligi nadaju da æe Pistonsi otkupiti njegov ugovor.

20.30h – Bobcatsi se okrenuli prema Houstonu i Clevelandu u nadi za finaliziranjem nekakve razmijene koja bi ukljuèila Geralda Wallacea.

20.25h – Prema izvorima ESPN-a Shane Battier bi trebao napustiti Houston. No, trenutno još nije poznato hoæe li Battier otiæi u Memphis u razmjeni sa Thabeetom, ili æe zajedno sa Arronom Brooksom biti dio razmjene sa Portlandom gdje bi u Toyota Center stigao iskusni Marcus Camby.

20.15h – 45 minuta prije kraja prijelaznog roka izgleda da su èelnici Cavaliersa popustili u zadržavanju Anthonyja Parkera, i sve je izglednije da æe nekada najbolji igraè Eurolige obuæi dres Celticsa.

20.10h – Prièa se o prelasku Anthonyja Parkera u Boston. Takoðer Knicksi aktivno se pokušavaju riješiti Renalda Balkmana kojem æe najvjerojatnije otkupiti ugovor ako ga ne uspiju negdje poslat. Uz njega Knicksi su na raspolaganje stavili i novopridošlog Coreyja Brewera.

19.50h – I Bullsi se ukljuèili u lov na J.R. Smitha

19.45h – Dvostruki pobjednik u šutiranju trica Jason Kapono spominje se u kontekstu otkupa ugovora. Ako doðe do toga za usluge Kapona zainteresirani su pretendenti za naslov Lakersi i Celticsi, kao i Oklahoma City te New Orleans.

19.35h – Sacramento je odbio nekoliko ponuda za Samuela Dalemberta, žele ga zadržati u svojim redovima. Phoenix Sunsi primili su mnoge ponude za Jareda Dudleya, igraèa koji može igrati na poziciji šutera i niskog krila. Najuporniji su bili Celticsi i Bullsi, ali iz Arizone javljaju da Dudley ipak ostaje u Phoenixu.

19.30h – Brojne ekipe žele u svoje redove dovesti Courtneyja Leeja, Houston za uzvrat želi nekog visokog igraèa.

18.35h – Detroit odbio ponudu Dallasa za razmjenom Princea za Butlera.

17.40h – Minnesota i Houston pregovaraju o razmjeni u kojoj se spominju Jonny Flynn, Aaron Brooks i Jared Jeffries.

17.34h – Atlanta pokušava razmijeniti Josha Smitha, no prema trenutnim informacijama, traže previše za uzvrat da bi se razmjena stvarno i dogodila.

17.20h – Nakon neuspješnih pokušaja razmjene Natea Robinsona, Celticsi pokušavaju razmijeniti Marquisa Danielsa u Cleveland, a za uzvrat žele Anthonyja Parkera.


Minnesota zainteresirana za Bella
Prema nekim izvorima vodstvo Minnesote u svoje redove želi dovesti šutera Utah Jazza Raju Bella. Odlaskom Williamsa to se èini kao sljedeæi korak Jazzera.

Ford odlazi iz Indiane?

Èelnici Indiana Pacersa izvijestili su da æe ponuditi otkup ugovora organizatoru igre T.J. Fordu ukoliko ne doðe do razmjene igraèa.

Heat u potrazi za centrom
Miami se baca u oèajnièku potragu za centra te su navodno Mavericksima ponudili odliènog tricaša Mikea Millera u zamjenu za centra Brendana Haywooda koji je produžio ugovor s Dallasom prošlog ljeta.

Gerald Wallace ostaje u Bobcatsima
Juèer smo izvijestili  kako su Portland Trail Blazersi zainteresirani za dovoðenje krilnog košarkaša Bobcatsa Geralda Wallacea, no prema trenutnoj situaciji do te realizacije ipak neæe doæi.

Cuban želi dovesti Princea i Smitha
Dallas Mavericksi planiraju u posljednjem pokušaju svoje redove pojaèati Tayshaunom Princeom iz Detroita, te J.R. Smithom iz Denver Nuggetsa koji je veæ otprije spominjan u tradeu sa Chicago Bullsima.

Orlando želi Randolpha
Memphis Grizzliesi pregovarali su s èelnicima Orlando Magica o razmjeni koja bi ukljuèivala krilnog centra Brandona Bassa i Jasona Richardsona iz Magica te Zacha Randolpha iz Memphisa.

Houston želi Thabeeta
Houston Rocketsi su navodno zainteresirani za centra Grizzliesa Hasheema Thabeeta, a spremni su za njega ponuditi Shanea Battiera. Dodajmo kako je još jutros prema izvorima Sports! Yahoo Thabeeta željela i Oklahoma, dok igraèa Houstona, Courtneya Leeja žele èelnici Chicaga.

Knicksi u potrazi za centrom
New York, koji je prije dva dana u svoje redove doveo Carmela Anthonyja, navodno intenzivno traži kvalitetno centarsko rješenje. Trenutno startni centar Knicksa je 27-godišnji Ronny Turiaf.

Ming i Odena bez ponuda
Prema pisanju Sports! Yahoo-a ozlijeðeni dvojac Yao Ming i Greg Oden neæe promijeniti sredinu veæ æe ostati u Houstonu odnosno Portlandu. Prije nekoliko dana pisali smo o tome da su za njih zainteresirani Warriorsi, no izgleda da do dogovora neæe doæi. Obojica igraèa imaju problema sa koljenima, Ming je poèetkom nove godine operirao lijevi skoèni zglob.

Latest Posts

NE PROPUSTITE