Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Uživo: Zadnji sati prijelaznog roka

Još samo danas NBA momčadi imaju pravo razmjenjivati igrače i tako ovisno o ciljevima pojačavati ili slabiti svoj roster. Jako puno je glasina, i mnogo igrača se spominje u kontekstu tradeova, što je pozivnica za sve one koji žele dobiti pravovremenu informaciju da prate naš portal i ovaj naslov jer ćemo upravo ovdje objavljivati iz minute u minutu sve najvažnije događaje i tako do duboko u noć kada trade deadline završava. Dovoljno je samo da osvježite stranicu i vijest će se pojaviti.


21.35 GOTOVO JE!! Vijesti o razmjenama, točnim pickovima i svemu ostalom pratite na stranici. Nadam se da ste uživali u najboljem trade deadlineu s najbolje NBA stranice.

21.31 Netsi su prvi gubitnici. Puno priče i ostali bez posla, a imaju najskuplji roster u ligi koji plaćaju 91 mil bez poreza.

21.25 Još malo nadopune o razmjeni Jacksona iz Thundera u Pistonse gdje je Oklahoma dobila dva picka druge runde. Dakako, Thunder je od Jazza dobio centra Enesa Kantera.

21.22 Shawne Williams završio u Pelicansima, a John Salmons ipak ide u Sunse.

21.20 Pistonsi su doveli legendu kluba Tayshauna Princea iz Bostona, a u Celticse idu Europljani, Luigi Datome i Jonas Jerebko.

21.19 2016 NBA draft order: sixers, sixers, sixers, sixers, celtics, sixers, sixers, sixers, sixers, celtics, sixers, sixers. Šala, naravno

21.17 Heat je poslao Norrisa Colea u Pelicanse za Johna Salmonsa.

21.16 Jazz je dobio Kendricka Perkinsa u razmjeni između Thundera i Pistonsa, te će ga sigurno otpustiti, a u redu za usluge Perkinsa stoje Cavsi i Clippersi.

21.15 SLUŽBENI TRADE SUNS – HEAT!!! U Phoenix idu Shawne Williams Justin Hamilton Norris Cole Danny Granger i dva buduća picka prve runde, a u Heat dolaze braća Dragić.

21.14 Moramo samo konstatirati da nikada nije bila ovakava ludnica oko tradeova. NBA, WHERE AMAZING HAPPENS!!!!!

21.10 Ispravak trade oko Knighta. Celticsi su uključeni, oni su dobili Isaiahu Thomasa, a u smjeru Sunsa ide Marcus Thornton i i pick prve runde 2016 godine Bostona koji su oni dobili od Cavsa iz prijašnje razmjene.

21.08 Bucksi su za Brandona Knighta dobili Michaela Cartera-Williamsa iz 76ersa, Tylera Ennisa i Milesa Plumleeja iz Sunsa..

21.06 Thunder je u tradeu s Pistonsima i Jazzom dobio Kylea Singlera, D.J. Augustina i Stevea Novaka iz Jazza.

21.03 TRADE!!! K.J. McDaniels iz 76ersa završio u Rocketsima za Isaiahu Canaana i pick druge runde.

20.59 IMAMO TRADE!!!! New York Knicksi poslali Pabla Prigionija u Rocketse, a Knicksi su dobili dva picka druge runde.

20.58 TRŽNICA POLUDJELA!!!. Sunsi doveli Brandona Knighta iz Bucksa, Bucksi dobili Michaela Cartera-Williamsa i Tylera Ennisa iz Sunsa, a 76ersi su se osladili Isaiahom Thomasom i budućim pickom prve runde iz Sunsa.

20.55 Kyle Singler ide u Oklahomu kao dio tradea za Jacksona. Izgleda da je ogromni trade u igri s puno ekipa.

20.53 Thunder dovršava posao s Jazzom, a u Oklahomu bi trebao sletjeti Enes Kanter u tradeu između tri ekipe, Thunder-Jazz-Pistons.

20.48 IMAMO TRADE!!!!!! Goran Dragić na Floridi, ide u Miami Heat!!!

20.47 IMAMO TRADE!!!!! Reggie Jackson u Detroitu!!!!!!

20.45 Warriorsi će potpisati Jamesa Michaela McAdooa na ugovor do kraja sezone ako ne dogovore neki trade.

20.42 Sunsi i Heat su još uvijek u pregovorima oko Gorana Dragića.

20.40 Netsi čekaju Thunder da finaliziraju posao oko Brooka Lopeza ali GM Thundera Sam Presti još ispituje tržište, a 20 minuta do kraja prijelaznog roka.

20.35 Kevin Garnett je pristao na povratak kući u Timberwolvese, a u smjeru Netsa ide Thad Young.

20.30 Detroit Pistonsi i Indiana Pacersi su se uključili u utrku za razigravača Thundera, Reggieja Jacksona.

20.00 Thunder na oku ima još jednog centra, a riječ je o Enesu Kanteru iz Jazza.

19.30 Još je sat i pol ostalo do trade deadline  u postupku finalizacije je veliki trade: Reggie Jackson, Perry Jones i možda još poneki igrač iz Oklahome za centra Netsa Brooka Lopeza.

18.01 Kingsi i Wizardsi pred dogovorom: Ramon Sessions za Andre Millera.

17.59. IMAMO TRADE! Nuggetsi su u Philadelphiju poslali JaValea McGeeja i Oklahomin pick prve runde.

17.50 76ersi su spremni od Minnesote preuzeti Chasea Budingera ali traže od njih i pickove.

17.28 IMAMO TRADE! Portland je poslao Willa Bartona, Victora Clavera i Thomasa Robinsona, zaštićeni pick prve runde (2016.g.) i pick druge runde u Denver za Arrona Afflaloa i Alonza Geeja. Čeka se službena potvrda.

17.20 Minnesota, Thunder, Netsi i 76ersi su u ozbiljnim pregovorima oko velikog tradea koji bi uključivao imena poput Brooka Lopeza, Reggieja Jacksona, Thadeusa Younga, Kevina Garnetta i Jarretta Jacka.

16.47 Miami za Dragića nudi dva picka prve runde!

16.43 Nuggetsi za Wilsona Chandlera potražuju dva picka prve runde.

16.41 Netsi i Oklahoma su pokrenuli trade pregovore. Uključeni su Brook Lopez i Reggie Jackson.

16.40 Knicksi su ponudili Tima Hardawaya Jr.-a i Josea Calderona za Gorana Dragića.

15.50 Denver za Afflaloa traži pick prve i druge runde, pa bi se lako moglo dogoditi da Afflalo ostane u Denveru, iako ga se povezuje s valjda 20 momčadi u kontekstu nekakvog tradea.

15.48 Bivši Garnettov trener, a danas trener Clippersa Doc Rivers također je zainteresiran za svog bivšeg igrača. Inače KG je odbacio mogućnost da raskine ugovor s Netsima, samo razmjena dolazi u obzir kao opcija za odlazak iz momčadi.

15.46 Sacramento Kingsi žele pošto-poto dovesti Gorana Dragića.

10.32 Ako ih ne razmijene čini se izvjesnim da će Boston raskinuti ugovor s Brandonom Bassom, kao i Knicksi s Andreom Bargnanijem.

10.28 Prema nekim izvještajima i Roy Hibbert je dostupan za trade.

10.24 Za Reggieja Jacksona iz Oklahome zainteresirani su Indiana, Boston, Houston i Denver.

10.23 Minnesota i Brooklyn su u pregovorima oko razmjene Kevin GarnettThaddeus Young. Hoće li se KG umiroviti u dresu u kojem je počeo svoju karijeru?

10.20 Blazersi su najbliži dovođenju Arrona Afflaloa iz Denvera i spremni su se za njega odreći izbora prve runde na draftu.

10.18 Timberwolvesi su izjavili da neće raskinuti ugovor s Kevinom Martinom, ali je on i dalje na raspolaganju za razmjenu.

10.07 Knicksi, Lakersi i Miami su tri ekipe u kojima bi Goran Dragić rado igrao, a koje su iskazale interes za njega.

10.00 Denver je na trade block stavio i Tya Lawsona čije nepodopštine poput dolazaka na trening ili vožnje u pijanom stanju Brian Shaw više ne može podnositi. Trener Nuggetsa umjesto njega želi u momčadi imati Georgea Hilla iz Pacersa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE