Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zagreb pokušao dovesti Rosea u svoje redove

Ovih dana u medijima se pojavila informacija kako je najkorisniji igraè prošle NBA sezone, Derrick Rose bio u pregovorima s KK Zagreb, ali da ga je Zagreb odbio. Iz KK Zagreb su danas pojasnili ovu situaciju objavom za medije.

U toj objavi stoji kako je Zagreb pokušao dovesti najboljeg igraèa Chicago Bullsa u svoje redove. Nakon nekoliko mjeseci pregovora èak su i bili blizu dogovora, ali ipak nisu uspjeli okonèati dogovor. Takoðer navode kako je ideja o dovoðenju ponajboljeg razigravaèa svijeta potekla s njihove strane, a ne da se Rose nudio Zagreb, kako su to mnogi senzacionalistièki mediji u Hrvatskoj prenijeli.

Istina je da je sportski direktor kluba Hrvoje Ciketiæ bio u kontaktu s igraèevim agentima i da su pregovarali o angažmanu Rosea do završetka lockouta u NBA ligi, ali nije istina da je Zagreb odbio potpisati Rosea, veæ “KK Zagreb CO sa svoje strane nije mogao okonèati pregovore i do današnjeg dana sporazum još uvijek nije postignut”, kako stoji u objavi.

Takoðer se iz KK Zagreba isprièavaju svima koji su povjerovali da bi Zagreb odbio takvu igraèku velièinu kao što je Rose.

“Iznimno smo žalosni što su neki nespretno i preslobodno prevedeni citati preuzeti iz intervjua sportskog direktora našeg kluba Hrvoja Ciketiæa, kojeg je dao Veèernjem listu, pretvoreni u bezoènu laž i ovim se putem isprièavamo Derricku Roseu, njegovim agentima i svima koji su se zbog toga mogli osjetiti povrijeðenima. Smatramo takoðer, kako bi to isto trebali uèiniti i svi oni koji su plasirali i prenijeli ovu dezinformaciju”, stoji na kraju priopæenja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE