Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zainteresirani ste za studij u SAD-u kroz sportsku stipendiju?!

Želite se i dalje baviti vrhunskim sportom, a istovremeno studirati i steæi meðunarodno priznatu diplomu?!

Želite li i vi biti dio najboljeg edukacijskog i sportsko-natjecateljskog sustava?!

Studij u SAD-u Vam daje nezaboravna iskustva koja æe Vas pratiti cijeli život, daje vam nezaboravne trenutke koje æete pamtiti cijeloga života, a sve to možete ostvariti uz istodobno bavljenje vrhunskim sportom koji toliko volite i školovanjem na vrhunskim školama diljem SAD-a. Možete steæi diplomu, nauèiti jezik, upoznati nove ljude i stvoriti nova prijateljstva, proputovati i posjetiti mjesta za koja ste mislili da ih nikada neæete vidjeti, natjecati se protiv vrhunskih sportaša, trenirati s vrhunskim trenerima, a sve to zbog toga što ste dobri u sportu kojim se bavite i što ste svojim znanjem i kvalitetama to zaslužili.

Svi sportaši i sportašice zainteresirani za školovanje i kvalitetno bavljenje sportom moraju posjetiti ovu internet stranicu, http://www.sportskestipendije.com . Na stranici se mogu pronaæi informacije vezane za studij u SAD-u putem sportske stipendije. Mogu se naæi informacije kao što su: što je to sportska stipendija, kako sportsko-edukacijski sustav funkcionira, što je sve potrebno da bi se dobila sportska stipendija, koje škole ih nude, koji sportovi se igraju na sveuèilištima… Stranicu ju pokrenuo Boris Kuhariæ koji je i sam završio studij u SAD-u putem teniske stipendije, a sada svima zainteresiranima pruža uslugu pronalaska sportske stipendije u SAD-u kao i savjetovanje u cijelom procesu. Nogomet, plivanje, odbojka, tenis samo su dio od 27 sportova kroz koje je moguæe dobiti sportsku stipendiju. Na stranici je moguæe proèitati i iskustva onih koji su veæ koristili usluge pokretaèa stranice te njihovo zadovoljstvo uslugom, stipendijom, školom…

Stranica je veoma korisna i zanimljiva i svakako ju vrijedi posjetiti jer moguænost odlaska na studij u SAD na osnovu sportske stipendije je izvrsna prilika da se sportaši i sportašice i dalje aktivno bave vrhunskim sportom, a da istovremeno studiraju i dožive mnoge prekrasne trenutke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE