Wednesday, September 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Zapad pobjednik u utakmici celebritya (video)

Prije utakmice Rookie – Sophomore odigrana je utakmica izmeðu zvijezda iz podruèja zabave i šoubiznisa pod nazivom NBA All-Star Celebrity Game. Utakmica s malim brojem koševa završila je pobjedom Zapada 41-37.

Kao što se i oèekivalo, bila je ovo utakmica u kojoj æe biti malo pravih košarkaških poteza i puno zafrkancije. Protekle dvije godine najkorisniji igraè bio je Terrell Owens, zvijezda NFL-a. No ove je godine trofej najkorisnijeg igraèa otišao u ruke glumca Michaela Rapaporta koji je Owensa zaustavio na 10 koševa iako je sam Rapaport postigao tek 4 poena. No utakmicu su zanimljivom uèinili èlanovi Harlem Globetrottersa sa nekoliko atraktivnih zakucavanja.

Bilo je veoma zabavno i drago mi je što sam mogao sudjelovati“, izjavio je MVP. “Uspio sam zaustaviti Owensa – to je zbog dobrog jutarnjeg treninga.

Podsjetimo, za Istok su igrali Doctor Oz, Chris Tucker, Joel Moore, Pitbull, Terrell Owens, Angel McCoughtry, Rick Fox, Nancy Lieberman te Globetrottersi Flight Time Lang i Big Easy Lofton uz Alonza Mourninga na trenerskoj klupi. S druge strane igrali su Anthony Kim, Terrence J, Mark Cuban, Common, Michael Rapaport, Becky Hammon, Chris Mullin, Robert Horry te Globetrottersi Special K Daley i Scooter Christensen a njih je s klupe do pobjede vodio Magic Johnson.

Latest Posts

NE PROPUSTITE