Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zašto Nowitzki u NHL-u navija za Vancouver?

Iako je sa svojim Dallas Mavericksima protagonist finala NBA lige, Dirk Nowitzki oèito sa zanimanjem prati i Stanley Cup, odnosno finale doigravanja u NHL ligi.

U tijeku su dvije velike finalne serije doigravanja u amerièkom sportu. U NBA ligi Miami i Dallas stoje 1-1, nakon što su Mavericksi Dirka Nowitzkog u drugoj utakmici u èetvrtak pobjedom 95:93 napravili ”break” i poravnali seriju na 1-1.

U prvoj utakmici Stanley Cupa, Vancouver Canucksi su kao domaæini pobijedili Boston s 1-0. Ta pobjeda je razveselila i Nowitzkog, koji je poslao video-poruku, koja je emitirana u pauzi izmeðu treæina. Nowitzki je izrazio podršku za ”mog èovjeka Hoffa”.

”Hoff” je njemaèki hokejaš Christian Ehrhoff koji igra za Canuckse. No, i Boston Bruinsi u svojim redovima imaju jednog njemaèkog igraèa, branièa Dennisa Seidenberga, koji nije siguran zbog èega njegov slavni sunarodnjak navija za Vancouver.

“Jedan njemaèki novinar rekao mi je da je trener Dallasa navijaè Vanocuvera, ili je iz Vancouvera, nisam siguran. Pretpostavljam da je to razlog zbog kojeg Nowitzki navija za njih. Nemam pojma”, rekao je Seidenberg.

Kada mu je novinar rekao kako Nowitzki za njega nije niti èuo, Seidenberg nije znao što bi na to rekao.

“Ne znam što bih vam na to mogao reæi. Ja za njega, naravno, znam i puno pratim njegove igre. On je, oèito, velika zvijezda. I dalje mislim da je sjajan igraè, ništa se po tom pitanju neæe promijeniti”, zakljuèio je Bostonov hokejaš.

Latest Posts

NE PROPUSTITE