Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Završava li serija izmeðu Pacersa i Heata veèeras?

Nakon što su Sixersi i Celticsi juèerašnjom utakmicom otišli u sedmu utakmicu lako bi se moglo dogoditi da i veèeras to doživimo. Miami stiže u Indianu sa prednošæu od 3-2 no bit æe osakaæeni za neigranje vrlo bitnih igraèa pa bi tu domaæin mogao iskoristiti priliku i vratiti seriju u egal.

Indiana Pacers – Miami Heat  (2-3)  02.00

Pacersi su doživjeli ono èega su se najviše bojali te su se sa dva uzastopna poraza doveli u situaciju da veèeras moraju pobijediti ako se žele održati u igri. Opet su dozvolili Jamesu i Wadeu da se razmašu a pošto ih je teško èuvati i kad nije njihova veèer na kraju ne treba puno pogaðati oko konaènog ishoda. Frank Vogel ima problema što su mu dva najbolja igraèa naèeta ozljedama i iako æe nastupiti veèeras opet ne može od njih oèekivati puni doprinos. Danny Granger i David West su ujedno i dva najbolja strijelca ekipe u ovogodišnjem play-offu ali su zadnju utakmicu odigrali katastrofalno pa su ostali na samo 10 poena svaki. Prednost im je svakako u tome što je vodstvo lige odluèilo udijeliti suspenziju od jedne utakmice Udonisu Haslemu nakon teškog faula nad Hansbroguhom te æe visoka linija Heata tako biti dodatno osakaæena. Možemo spomenuti i to da je i još jedan centar Miamia Dexter Pittman dobio èak tri utakmice suspenzije radi takoðer grubog faula i iako je on nevažan kotaèiæ u Spoelstrinom stroju veèeras bi sigurno igrao jer su ostali samo na Turiafu i Anthonyu pa æe opet morati kombinirati sa Jamesom odnosno Battierom na poziciji krilnog centra koju su doduše dosad sjajno odigrali. Bude li ekipa Miamia osjetila i najmanju priliku za riješavanje serije veæ veèeras vjerujemo kako æe ju i iskoristiti te otiæi u finale.

No mi æemo prognozirati pobjedu domaæe ekipe koja teško da može tri utakmice zaredom odigrati tako loše. Haslem je bio jako bitan faktor u zadnje dvije utakmice i u njegovom odsustvu West, Hibbert i ostatak Pacersa bi mogli doæi do izjednaèenja serije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE