Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Završena All-Star subota, navijači očekivali više

U sklopu All-Star vikenda sinoć su održana tri natjecanja. Skills Challenge, natjecanje u tricama i u zakucavanju. Pobjednici su bili, Kristaps Porzingis, Eric Gordon i Glenn Robinson III.

U Skills Challengeu Porzingis je pokazao sjajne sposobnosti driblanja, dodavanja i šutiranja. U prvoj rundi pobijedio je DeMarcusa Cousinsa, u drugoj Nikolu Jokića, a u finalnoj rundi bio je bolji od Gordona Haywarda. Nakon što je prošle godine titulu odnio Karl-Anthony Towns i ove godine „big man“ igrač je bio bolji.

Bivši igrač Pelicansa Eric Gordon osvojio je natjecanje u gađanju trica. U posljednjoj rundi bio je bolji od igrača Cleveland Cavaliersa Kyrieja Irvinga. Kemba Walker je izdržao dvije runde, u drugoj je pogodio 19, dok su Gordon i Irving imali po 20. U posljednjoj trećoj rundi Gordon je pogodio 21, a Irving 18 i tako je Gordon koji je na početku bio izviždan od strane domaće publike otišao kući s ovacijama i osvojenim natjecanjem.

Natjecanju u zakucavanjima razočaralo je mnoge gledatelje koji su nakon prošlogodišnjeg spektakla očekivalo nešto slično i ove godine. Nažalost to se nije dogodilo. Prošlogodišnji natjecatelj Aaron Gordon ove godine je izdržao samo jednu rundu i imao je najgore ocjene. DeAndre Jordan je bio nešto bolji od njega, a najbolji dvojac su bili Derrick Jones Jr. i Glenn Robinson III. Zahvaljujući posljednjem zakucavanju preko troje ljudi i osvojenih maksimalnih 50 bodova Robinson III. je bio najbolji u ovom natjecanju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE