Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Završena priča oko Jeffa Teaguea

Odmah nakon finala imamo prvi veći trade u kojem su sudjelovale tri momčadi. Atlanta Hawksi, Utah Jazz i Indiana Pacersi.

Utah Jazz će poslati svoj 12. izbor u Atlantu Hawkse, Utah će dobiti George Hilla iz Indiana Pacersa dok će Indiana dobiti Jeff Teaguea, javlja The Vertical.

Teague koji ima 28 godina, rođen je u Indianapolisu i u svojoj zadnjoj godini ugovora dobit će 8 milijuna. Igrao je sedam sezona za Hawkse i u prosjeku je ove sezone postizao 15,7 koševa, 5,9 dodavanja i 2,8 izgubljenih lopti po utakmici. Indiana je zasigurno dobila jednog dobro playmakera koji će im pomoći da se u borbu za vrh. Također su dobili mlađeg igrača koji još može dati u ligi s obzirom na to da je prije dvije izabran na svoji prvi All-Star.

Utah Jazz su također dobili iskusnog playmakera koji je svoje prve tri sezone igrao u San Antonio Spursima da bi poslije otišao u Indianu u tradeu u kojem su Spursi dobili najboljeg obrambenog igrača lige. Hill je kroz karijeru u prosjeku postizao 11,3 koša, 3,3 dodavanja i 3,2 uhvaćena skoka po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE