Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Završena sezona za Brandona Jenningsa

Razigravač Detroit Pistonsa, Brandon Jennings, će zbog ozljede Ahilove tetive van parketa biti sljedećih šest do devet mjeseci. 25-godišnjaku je puknula Ahilova tetiva u porazu Detroita protiv Milwaukee Bucksa 24. siječnja kada je bio odvezen s terena u kolicima.

Jennings se preporodio nakon odlaska Josha Smitha iz Pistonsa te je u 15 utakmica, u kojima je Detroit upisao 12 pobjeda, prosječno ubacivao 20.1 poen sa 40 posto šuta iza linije za tri poena.

Detroit se trenutačno nalazi na 10. mjestu istočne kinferencije s 17 pobjeda i 27 poraza. 8. mjesto trenutačno drži Charlotte s 2 pobjede više. Jenningsova ozljeda je težak udarac nadanjima navijača Pistonsa koji su nakon odlaska Smitha obnovili vjeru za ulazaskom u doigravanje.

Njegovo će mjesto na jedinici zauzeti back up D.J. Augustin, solidan razigravač, ali igrač koji nije dovoljno kvalitetan za startnog playmakera u najjačoj ligi svijeta. Detroit će vjerojatno i posegnuti za Spencerom Dinwiddiejem, raizgravačom Detroitove momčadi iz D-Lige koji bi tako mogao pokazati svoju kvalitetu na većoj pozornici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE