Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zbog bombaškog napada otkazana utakmica Boston-Indiana

Utakmica NBA lige između košarkaša Boston Celticsa i Indiana Pacersa, koja se trebala odigrati u utorak u TD Gardenu, otkazana je zbog bombaškog napada koji se zbio u ponedjeljak na Bostonskom maratonu.

Utakmica u TD Gardenu tako neće biti naknadno odigrana, a NBA liga ju je uspjela izbaciti iz rasporeda zbog činjenice da su i Celticsi (sedmi na Istoku) i Pacersi (treći na Istoku) osigurali svoje pozicije u doigravanju i ne mogu ni naprijed ni natrag. Da to nije slučaj, utakmica bi vjerojatno bila prebačena na četvrtak, prvi od dva slobodna dana između završetka regularnog dijela sezone i doigravanja koje započinje u subotu.

Prema napisima New York Timesa, otkazivanje utakmice Boston-Indiana uvjetovat će odigravanje manje od 82 utakmice za pojedini klub u regularnoj sezoni po prvi put od uvođenja takvog rasporeda i formata od sezone 1967/68. Dakako, sezone skraćene štrajkom ne uzimaju se u obzir.

Podsjetnik, u ponedjeljak su iz NHL lige odgodili utakmicu hokejaša Boston Bruinsa i Ottawa Senatorsa koja je također trebala biti odigrana u TD Gardenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE