Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Žeravica najbolji igraè u porazu svoje ekipe

Neven Žeravica (na slici), košarkaš sveuèilišta West Virginia Wesleyan u sezonu je krenuo porazom u prijateljskoj utakmici protiv Mountain Statea. Ivan Vrdoljak u dresu Vincennes Universitya lovit æe drugu pobjedu u NJCAA ligi, dok Ivan Peljušiæ i Ozren Bjelogrliæ imaju na rasporedu prve utakmice u ovoj sezoni.

Sveuèilište Nevena Žeravice, West Virginia Wesleyan, odnosno Bobcatsi, loše su otvorili utakmicu i na odmor otišli sa zaostatkom od èak 33 koša razlike (60:27). Drugih dvadeset minuta su rezultatski bili podjednaki, a konaèni rezultat iznosio je 107:74. Naš predstavnik, Neven Žeravica bio je najbolji igraè svoje ekipe, utakmicu je završio sa 21 košem i 13 skokova, dok je suigraè Justin Caldwell dodao 20 koševa.

Osjeèanin je o utakmici za naš portal izjavio: »U prvom poluvremenu igrali smo jako loše, nismo se vraæali u obranu, a ja sam u to vrijeme pokušavao kreirati igru za naše šutere i zbog toga uzeo samo jedan šut. Na poluvremenu smo gubili oko 30 razlike, ali samo drugo poluvreme završeno je rezultatom 47-47. Na kraju sam imao 21 koš i 13 skokova. Ovo je bila tek pripremna utakmica koju sam odigrao solidno protiv puno jaèeg tima ali pomogla nam je uvidjeti probleme s obranom«.  Bobcatsi æe sljedeæu utakmicu igrati za tjedan dana, kada æe u prijateljskom susretu odmjeriti snage protiv sveuèilišta Marshall.

U Indiani æe Ivan Vrdoljak nakon pobjede protiv New Creations pokušati sa svojim suigraèima upisati i drugu pobjedu u NJCAA ligi. Prije odlaska u dvoranu Vrdoljak je za NBA-Croatia kratko iznio svoje mišljenje o današnjoj utakmici. Rijeè je bila o puno boljoj njegovoj igri, dok na upit o oèekivanjima utakmice bio je kratak: “Oèekujem pobjedu“.

Za kraj moramo spomenuti i ovogodišnji debi Ozrena Bjelogrliæa te Ivana Peljušiæa. Bjelogrliæ æe u dresu Seton Hill Universitya igrati protiv PSU-Greater Alleghenya, a utakmica æe biti zatvorena za javnost. Peljušiè, košarkaš Northwesterna æe u prvoj utakmici ove sezone igrati protiv Robert Morris, a tu prijateljsku utakmicu æete moæi pogledati i na Big Ten Networku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE