Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zion novo zaštitno lice brenda Jordan

Rookie New Orleans Pelicansa Zion Williamson potpisao je ugovor s brendom Jordan. Potvrdio je to jučer objavom na Instagramu.

U izjavi koju je dao Nike, matična tvrtka Jordan Brenda, Williamson je pohvalio utjecaj koji je Michael Jordan imao na njega kao dijete.

Osjećam se nevjerojatno blagoslovljeno što sam dio obitelji Jordan Brenda, rekao je prvi izbor NBA drafta 2019. godine. Otkad sam bio klinac, sanjao sam o tome da dođem u NBA ligu i da imam utjecaj na igru ​​koju je Michael Jordan imao, a i danas ima. On je bio jedan od onih posebnih sportaša na koje sam se ugledao i stvarno ne mogu izraziti koliko sam sretan i uzbuđen zbog ovog.

I sam Jordan pohvalio je potpis Williamsona za Jordan brend.

Zionova nevjerojatna odlučnost, karakter i igra inspiriraju, rekao je Jordan. On je bitan dio novog talenta koji će pomoći dovesti brend u budućnost. Rekao nam je da će šokirati svijet i zamolio nas da mu vjerujemo.

Financijski uvjeti Williamsonovog ugovora s Nikeom nisu objavljeni. Međutim, u travnju je bivši direktor marketinga Nikea i Adidasa, Sonny Vaccaro, izjavio kako očekuje da će ugovor dosegnuti 100 milijuna dolara tijekom 10 godina.

Latest Posts

NE PROPUSTITE