Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zion Williamson će dobiti glavnu ulogu u nastavku popularnog košarkaškog filma?

Zion Williamson je i prije odigrane minute NBA košarke već bio svjetska senzacija. Njegove atletske sposobnosti i tijelo nalik buldožeru su ga učinili jednim od najperspektivnijih igrača u povijesti profesionalnog sporta.

Williamson je čak postao milijunaš prije stupanja na NBA parkete i sasvim je jasno da će on biti jedno od zaštitnih lica NBA lige još mnogo godina.

Zato su Spike Lee i Ray Allen i bili zainteresirani za susret s senzacionalnim rookiejem New Orleans Pelicansa prije početka pandemije Covid-19, kako bi razgovarali o potencijalnom nastavku popularnog košarkaškog filma ‘He Got Game’, za koji je Williamson već izjavio kako bi ga zanimala uloga u istom:

Definitivno bih želio u nekoj ulozi biti u drugom dijelu tog filma, rekao je Bradyju Langmannu iz Esquirea.

Lee i Allen su u intervjuu Sage Steele tijekom live streaminga tvrtke Jordan Brand, priznali kako se raduju susretu sa Zionom i razgovoru o filmu:

Mi smo pokušali organizirati sastanak s njim već prije [pandemije coronavirusa]. Ray Allen i ja pokušali smo se sastati s njim u New Orleansu. I dalje smo zainteresirani za to, rekao je Lee.

Štoviše, redatelj je izjavio da, iako se nastavak filma još uvijek planira, a Denzel Washington nije zainteresiran za nastavak filma, će oni sigurno nešto ubrzo pokrenuti ako Williamson uskoči u projekt:

Priča mi je malo još mutna, ali materijal je toliko bogat. Stvari će se dogoditi kad se dogode, ne može se ništa postići na silu, dodao je Lee.

Nije jasno koju bi ulogu Zion imao u ovoj priči, ali ako Spike Lee i Jesus Shuttlesworth pokucaju na vaša vrata, jednostavno kažete da, bez ikakvog oklijevanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE