Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zion Williamson izjednačio rekord najboljeg NBA strijelca svih vremena

Zvijezda New Orleans Pelicansa, Zion Williamson, je sinoć ponovno ušao u NBA povijest. On se je naime sjajnom statistikom svrstao uz bok NBA legendi Kareem Abdul-Jabbaru, najboljem strijelcu u NBA povijesti.

ESPN piše kako je Williamson u 14 uzastopnih utakmica postigao najmanje 20 poena uz barem 50-postotni šut. To je najduža serija za nekog NBA igrača koji igra svoju drugu sezonu (izjednačio se s Jabbarom).

Williamson definitivno pokazuje svima zašto je bio prvi ukupni izbor na NBA draftu 2019. Navijači Pelicansa već su znali da je on nevjerojatno odličan igrač, ali neki su vjerojatno iznenađeni koliko je on zapravo brutalno dobar.

Prije utakmice u srijedu, Williamson je prosječno bilježio 25,5 poena, 7,2 skoka i 3,4 asistencije po utakmici uz odličan šut iz igre od 61,4 posto.

Williamson ima priliku srušiti rekord Kareema Abdul-Jabbara u četvrtak protiv Miami Heata. Bit će to težak zadatak, jer je Miami vrlo dobra obrambena momčad, ali možemo očekivati ​​da Zion neće odustati na toj prepreci, nego će ju svakako probati preskočiti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE