Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zion Williamson: Želim cijelu NBA karijeru provesti u Pelicansima

Zion Williamson rekao je mnogo ispravnih i zanimljivih stvari otkako su ga New Orleans Pelicansi odabrali prvim pickom ovogodišnjeg NBA drafta te otkako je njihov prethodni prvi pick i superzvijezda momčadi, Anthony Davis, trejdan u Los Angeles Lakerse.

Rookie, koji ubrzanim tempom postaje zaštitno lice Pelicansa, nedavno je naznačio da želi oponašati Kobeja Bryanta i Dirka Nowitzkog, tako što bi proveo cijelu karijeru u dresu jedne NBA franšize.

Osobno sam uvijek govorio sebi da želim ostati u dresu jedne momčadi cijelu karijeru, rekao je Williamson, a prema pisanju Macklin Sterna iz Complexa. Odrastajući, volio sam ono što su činili Kobe i Dirk. Neki žele ostati u jednoj momčadi, no trejdaju ih. Moja je namjera ostati s Pelicansima cijelu karijeru, ali ako se nešto dogodi, ne bih otišao jer mrzim taj grad. To je samo posao.

Williamson, koji je u svojoj jedinoj sezoni na Dukeu imao prosjek od 22,6 poena i 8,9 skokova, vjerojatno je igrač oko kojeg je najveći hype u zadnjih nekoliko sezona, još od kada je Anthony Davis došao u ligu s Kentuckyja. Mnogi vjeruju da će se razviti u odličnog obrambenog igrača s izvrsnim sposobnostima razigravanja i prelaska u tranziciju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE