Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Zubac: “Mislio sam da ću više igrati”

Nakon obećavajuće prošle sezone, naš Ivica Zubac je za Los Angeles Lakerse ove sezone odigrao tek 11 utakmica u kojima je prosječno igrao tek nešto više od tri minute. S takvim razvojem događanja ne možemo biti sretni, a nije ni Ivica. I sam kaže da je očekivao više minuta od trenera Lukea Waltona.

“Da, očekivao sam da ću igrati više. Ali neke stvari na koje ja nisam mogao utjecati su se promijenile. Sve što mi preostaje je da puno radim na svojoj igri pa se mogu nadati da će uskoro prozvati i moje ime.”

Lakersi su od Zupca tražili da popravi nekoliko dijelova igre: šut, agresivnost, obranu pick-and-rolla te sposobnost switchanja na bekove.

“Definitivno je teže ostati u formi, ali sam odigrao nekoliko utakmica u G-ligi koje su mi pomogle s kondicijom i igrom izvan reketa. Imao sam puno vremena za vježbati switchanje i mislim da sam u tim utakmicama stvarno napredovao. Teže je kad ne igraš u NBA-u, ali što se mora, mora se.”

Ipak, činjenica da su Lakersi otpustili Andrewa Boguta mogla bi Ivici donijeti više minuta. Također, momčad iz Los Angelesa planira tradeati neke od svojih igrača na visokim pozicijama pa se nadamo da će tu profitirati upravo naš Ivica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE